Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Adverteren

Adverteer op Lekker Tafelen voor zeer lage tarieven en voor ieder budget.

Wij hebben het heft in eigen hand genomen en daardoor adverteert u bij ons voor zeer lage tarieven. Geen tussenkomst van mediabureau’s en uw product of bedrijf optimaal onder de aandacht van onze lezers.

Dit is Lekker Tafelen

350.000 unieke bezoekers per maand en bijna 1 miljoen paginaweergaven per maand.

Ruim 40.000 volgers op social media

Direct regelen

Bel met Tijmen Stomphorst – 06-37239643

OF

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Uw naam

Uw bedrijfsnaam

Uw emailadres

Stuur ons geen producten of kookboeken zonder van tevoren te overleggen. Wij geven geen garantie op de plaatsing van uw product op ons platform. Neem daarom altijd eerst contact met ons op.

Waarom bij ons adverteren?

Bij Lekker Tafelen geen honderden likes op instagram of andere social media kanalen maar echte trouwe lezers die met grote regelmaat bij ons terugkomen.

Wij hebben alles in huis om uw advertorials optimaal te verzorgen. Zonder tussenkomst van mediabureau’s en daarmee vele malen goedkoper dan bij onze collega’s

Wij zijn uitermate flexibel in de verwerking van uw advertorial. Tussentijds een banner aanpassen? Daar doen wij niet moeilijk over.

Wij meten een bannerweergave pas als deze ook daadwerkelijk bij de lezer in beeld geweest is. Dat geldt dus ook voor banners onderaan de pagina.

De weergaven en kliks van uw banner kunt u live volgen. Daarnaast versturen wij u een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse rapportage per mail.

Contact ons ook voor

Het verhaal van uw bedrijf of uw product op onze website? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Met een branded page krijgt u een geheel eigen pagina op de website. U publiceert zelf uw content en/of uw recepten op deze pagina. Bespreek de mogelijkheden!

Bel 06-37239643 (Tijmen Stomphorst)

Ons team aan de slag met uw product? Dat kan. Wij ontwikkelen recepten die scoren bij onze lezers. Een recept ontwikkelen is één ding, maar raak schieten is een ander ding. Vraag naar de mogelijkheden!

Organiseert u een culinair evenement? Meld dit dan bij ons aan. Wij plaatsen het gratis op onze evenementenpagina.

Effectieve campagne voorbeelden

Wijn

adverteren wijn

Vlees