Recepten om zelf te maken



Weekmenu; Wat eten we vandaag?

Terug naar homepage
Weekmenu; Wat eten we vandaag?

Zaterdag: Omelet

Weekmenu; Wat eten we vandaag?

Omelet met spinazie, zalm en kaas – Een rijkgevulde omelet met spinazie, zalm en kaas. Een lunch, maar ook inzetbaar als snelle maaltijd na een drukke dag. Recept, inclusief variatietips.

Zondag: Rendang

Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?

Rendang, Klassieker uit de Indische keuken – Heel de wereld maakt stoofpotjes en de pittige Rendang uit Indonesië is net zo’n klassieker als de Boeuf Bourguignon uit Frankrijk.


Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?

Stress op het werk? Ga lekker de aardappels schillen. Maak van je aardappel je ontspanmomentje!

Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?

Zolang de R in de maand is, is het nog steeds mosseltijd. Maak er eens een lekker borrelhapje mee!

Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?

Mangochutney is één van de populairste chutneys, handig als je voor meer gasten kookt, hij valt bij iedereen in de smaak.

Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?

Groente duur momenteel ?? Neem witlof, lekker Hollands, lekker goedkoop en heerlijk om een soepje mee te maken.


Maandag: Rijst

Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?

Gebakken rijst, een heerlijke maaltijd in een handomdraai op tafel – In het kader van “wat te doen met mijn restjes” hier een lekker en reuze simpel gerecht welke ik regelmatig maak van overgebleven witte rijst.

Dinsdag: Wortelstamp

Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?

Wortelstamp met gebakken uien en braadworst – Hutspot, of wortelstamp kent vele manieren van bereiden. De één wil meer uien, de ander meer wortel. Ook over het vlees wordt nogal eens gediscussieerd.


Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?

Slechte groente-eters lekker foppen; geef ze deze bloemkool-tosti en ze zullen smullen.

Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?

Maak je ontbijt nog lekkerder en bak deze heerlijke ontbijtkoek, of verras je gasten en serveer hem bij de koffie.

Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?

Profiteroles die lekkere soesje wij vulden ze met ijs waar vul jij ze mee?

Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?

Polenta-amandelcake. Een cake met de verfijnde smaken van amandelen, honing en citrusvruchten.


Woensdag: Panzanella

Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?

Panzanella, een Italiaanse boerensalade met brood – Bedenk dat de boeren de salade ‘s morgens vroeg meenamen en pas later aten, echt geen domme zet want al die heerlijke smaken hadden ruim de tijd te mixen. Deze salade hoef je dus niet direct op tafel te zetten!

Donderdag: Groene kool

Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?

Groene kool met een krokant korstje – Deze groene kool met een krokant korstje is een heerlijke gegratineerde ovenschotel met groene kool – ook savooiekool genaamd – in de hoofdrol. Makkelijk te maken en gegarandeerd succes!


Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?

Ook voor internationale gerechten ben je bij ons op de juiste plek. Wat dacht je van Italiaans of Indiaas?

Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?

Witlof; een echte wintergroente. Even geen kool of knollen, maar een vers blaadje. En daar kun echt heel veel mee.

Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?

Paté zelf maken is een leuke bezigheid. Een echte keukenklus voor dagen dat het regent. Het resultaat zet je met trots op tafel.

Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?

Met het voorjaar voorzichtig in zicht, kunnen we weer salades als voorgerecht gaan serveren. Ook lekker voor de lunch trouwens.


Vrijdag: Skrei

Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?

Skrei uit de oven met een pittig korstje – Skrei is een delicate soort kabeljauw die slechts enkele weken per jaar tussen januari en maart wordt gevangen. Dit recept is eenvoudig te bereiden en heel feestelijk om op te dienen.

Snijtechnieken

Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?

Snijtechnieken, wat wordt daar precies mee bedoeld – Er zijn zoveel vaktermen en technieken in de culinaire wereld dat verwarring al snel optreed.


Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?

Pastinaak; lekker veelzijdig. Als friet, röstikoekjes of zelfs kroketje. Vind hier de lekkerste recepten!

Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?

Zalm kopen; waar moet je op letten? We leggen het je graag uit.

Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?

Wijnfestival Grape-A-Licious. Zaterdag 25 t/m zondag 26 februari 2017, Scheveningen

Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?  Weekmenu; Wat eten we vandaag?

Chocolade Festival. 25 en 26 februari 2017, Amsterdam