Recepten om zelf te makenVIStival; De plek om vis te proeven en te beleven

Het VIStival in Den Oever wordt voor de 8e keer georganiseerd op 15 juli 2017 van 10 tot 18 uur. Ga, als je in de gelegenheid ben, vooral een kijkje nemen.

Lees Meer

Iers Rundvlees op de barbecue; Pak die trend en kies voor smaak

Barbecueën? Ga dan eens voor de pure smaak van Iers Rundvlees. Met tips & trucs van topchef Alain Alders van Restaurant de Vrienden van Jacob in Santpoort.

Lees Meer

PuurGroenten; Eetbare bloemen, Kruiden, Mini-Groenten om te ontdekken

PuurGroenten; Eetbare bloemen, Kruiden, Mini-Groenten om te ontdekken – Af en toe kruipt bij ons de adrenaline waar het niet gaan kan. Op onze ontdekkingstochten komen we soms echt bijzondere producten tegen. Producten die we tijdens het shoppen nauwelijks tegenkomen.

Lees Meer

Seizoen bodem mosselen van start op de bodem van de Oosterschelde

Het Seizoen bodem mosselen is weer van start. Lekker Tafelen was aanwezig bij de officiële opening op de bodem van de Oosterschelde.

Lees Meer

Graskaas seizoen 2017 weer van start

Graskaas seizoen 2017 weer van start met Woerdense Graskaasdag. Er werd o.a. een megakaas (125 kilo) geveild voor goede doelen.

Lees Meer

Samen een koe kopen, direct van de boer

Kies je om online boodschappen te doen dan is het een kleine moeite voor vlees even verder te kijken dan die site waar je ook je flessen frisdrank haalt.

Lees Meer

BrazelBerry planten; delicious en beautiful voor tuin, terras of balkon

Ook zo gek op blauwe bessen of bramen ?? De BrazelBerry collectie maakt het mogelijk ze in je eigen tuin of op je eigen balkon te kweken en te oogsten.

Lees Meer

Marley Spoon – Gemak dient de mens

Marley Spoon – gemak dient de mens – Marley Spoon gebruikt als ondertitel ‘laten we iets lekkers maken’; en dat doen ze. Of tenminste, dat laten ze ons doen. Ze leveren maaltijdboxen waarin alles zit behalve de basisproducten die iedereen wel

Lees Meer

Foodtrends of food lessen? – 10 Lekker Tafelen tips voor 2017

Foodtrends, de media staat er vol mee. Geschrokken door één van die artikelen besluiten wij ook onze visie online te zetten. 10 Lekker Tafelen food lessen.

Lees Meer

Aanlandplicht: Vis gewoon weggooien; Dat kan echt niet!

De aanlandplicht is naar onze mening absurde regelgeving. We gingen in gesprek met Nederlandse vissers. Lees het het en praat mee over de aanlandplicht.

Lees Meer

Plus lanceert 4 nieuwe wijnen met een Hollandse achtergrond

“Hollands vakmanschap maakt deze wijnen zo bijzonder; net als de kunst in het Rijksmuseum” – Plus lanceert 4 nieuwe wijnen met een Hollandse achtergrond.

Lees Meer

Wild eten in de Achterhoek, je moet het een keer doen!

Culinair genieten? Ga eens wild eten in de Achterhoek. Hier ervaar je rust, cultuur, natuur en gastronomische verwennerijen. Wij gingen op ontdekkingstocht.

Lees Meer

Lekker Tafelen genomineerd voor Website van het jaar 2016

Lekker Tafelen genomineerd voor Website van het jaar 2016 – Echt supertrots kunnen wij melden dat we genomineerd zijn voor Website van het jaar 2016. In slechts 7 jaar maakten wij, dankzij jullie, Lekker Tafelen tot een enorm succes. Dat

Lees Meer

Professioneel Foodfotograaf Jan Bartelsman lanceert nieuw internationaal food fotoplatform

TopSpots onderscheidt zich van andere restaurantgidsen en -websites door haar unieke platform met mooie beelden die, om een perfecte en complete indruk te geven, beeldvullend uit te vergroten zijn voor zowel je computer als je telefoon.

Lees Meer

Meesterkok Rudolph van Veen in de keuken van Dinnershow Pandora

De keuken van Dinnershow Pandora staat vanaf 10 september onder de culinaire regie van Rudolph van Veen. Dit nieuws moet je dus echt even lezen.

Lees Meer

Boeren Goudse Oplegkaas; Maak indruk op je borrelplank

Een bezoekje aan de kaasmakerij van Marije en Hugo van der Poel levert niet alleen prachtige foto’s maar ook een boeiend verhaal. Boeren Goudse Oplegkaas!

Lees Meer

Wijn met muziek; lancering rosé Rock ’n Rolle Baby

Rock ’n Rolle baby is de nieuwste telg van Rock ’n Rolle wijnen en een bijzondere rosé waarbij wijn en muziek goed samen gaan.

Lees Meer

Schmidt Zeevis; nieuwe pand is een beleving

De nieuwe viswinkel van Schmidt Zeevis in Rotterdam is een echte beleving. In dit spectaculaire pand als een schip zit ook een mooie lunchroom.

Lees Meer

Opening Haringseizoen 2016; Goeie Maatjes

De opening haringseizoen 2016 start op 15 juni. De dag ervoor wordt traditioneel het eerste vaatje haring op Scheveningen geveild. Lees hier meer.

Lees Meer