Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Jamie Oliver komt met 15-minute meals

Je mag even gaan zitten, want straks hou je heel veel tijd over. Jamie Oliver, de immens populaire Britse TV kok komt met een nieuw boek en een nieuwe TV serie. 15-Minute Meals of wel Jamie in 15 minuten.

Jamie Oliver komt met 5-minute meals
Jamie Oliver komt met 5-minute meals

Een vervolg op Jamie’s eerdere boek 30-Minute Meals of wel Jamie in 30 minuten. Jamie belooft op zijn Engelse website dat het boek waarmaakt wat het zegt. Koken in 15 minuten met smaken van over de hele wereld. Geen geknoei, alles vers en goed. Dat is zoals we Jamie kennen.

Zowel het boek als de TV serie zullen in het najaar worden uitgebracht.

Zelf zegt Jamie hierover dat hij terugkeek op zijn eerdere versie 30-Minute Meals en het eigenlijk maaltijden voor het weekend vond. Het kan nog sneller zodat je ook wanneer je doordeweeks weinig tijd hebt een echt goede, smaakvolle en snelle maaltijd op tafel serveert.

Wij kunnen niet wachten tot zijn boek verschijnt. In die tussentijd kun je misschien uit de voeten met zijn magazine. Bestel vandaag een abonnement op Jamie Magazine en geniet mee van het smakelijk aanbod!

PrintenJamie Oliver komt met 15-minute meals

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 Reacties
 1. eetstoornis zegt

  Ik vind het altijd leuk om jamie op tv te zien koken, hij heeft echt passie!

  1. Yvonne Otten zegt

   Gaaf zoals Jamie kookt. Ik vind het superrrrrrrr
   Grietjes Yvonne

   1. Lekker Tafelen (Tijmen) zegt

    Zijn ideeën zijn inderdaad super Yvonne, als we nu met z’n allen ook zijn missie overnemen dan wordt Lekker Tafelen ook in Nederland een feit.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.