Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

3 fantastische voorjaarssalades

Nu het zonnetje zich echter weer van z’n beste kant laat zien mag ook sla weer op het menu. Gewoon lekker genieten van verse producten en verrukkelijke jonge smaken.

Op het grensje – salade

Een frisse salade van venkel, rucola en sinaasappel. De handsinaasappelen zijn nu van uitzonderlijk goede kwaliteit en de rucola is jong en vers. Reden genoeg om de overstap te maken naar het voorjaar met deze inspirerende salade.

Bekijk het recept

Natuurlijk, dit is voorjaar – salade

Hollands, uit de streek, dat is hip en modern. Deze salade laat je de smaken van ons eigen westland proeven. Gewoon verder dan vers en met prachtige, smaakvolle en Hollandse producten. Uiteraard nog wel even uit de kassen.

Bekijk het recept

Jong, mals en smaakvol – salade

Met de eerste voorjaarsgroente raapsteeltjes maak je in een handomdraai een prachtig palet van smaken op een bord. De kleuren en smaken in deze voorjaarssalade passen perfect bij elkaar terwijl ze afzonderlijk een schril contrast vormen. Wat is koken toch mooi. Nou, ff onder ons, voor deze salade hoef je geen pan op het vuur te zetten.

Bekijk het recept

Meer inspiratie nodig?

Natuurlijk hebben we nog veel meer voorjaarsrecepten voor je online. Surf even door naar ons online kookboekje “Lentekriebels” en ervaar het mooie van een culinair voorjaar.

Culinaire Lentekriebels

Printen

Je las:

3 fantastische voorjaarssalades

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.