Knakworst is er in vele soorten en maten. Maar zijn ze ook lekker? De meeste worden in blik verkocht. Zet meerdere blikjes op een rij, en er smaakt er niet één hetzelfde. Maar als je er in bijt? Wat nou KNAK? Ze knakken geen van allen. Terug naar ouderwetse knakkende knakworst dus!
Een lekker broodje Knakworst maak je zo:
Zo’n broodje is natuurlijk niet zo bijzonder. Maar wanneer je een echt lekker broodje worst wilt eten neem je harde broodjes naar keuze. Snijd de bovenkant open en leg er die verse echte knakworsten in. Dat is smullen! Beetje mosterd, beetje ketchup, als je wilt wat sla. Veel meer hoeft er voor ons niet aan te gebeuren. Smullen maar!
ja,zo hoort een broodje knakworst eruit te zien,eenvoudig,en lekker hard broodje,heerlijk worstje,al dan niet met mosterd.
je kunt er ook wat sla bij doen,voor de liefhebbers dan.
en dan (knakken) maar.