Recepten om zelf te maken



Lamsbiefstuk met lente salsa

Lamsbiefstuk met lente salsa

Een prachtige en verse lamsbiefstuk van een goede slager. Dat is een hit op elk etentje en zeker in het vroege voorjaar kun je daar echt een feestje van maken. Kijk maar:

  • 4 mooie lamsbiefstukjes
  • 1 bosuitje
  • ½ bosje verse koriander, alleen de blaadjes
  • ½ bosje verse munt, alleen de blaadjes
  • 4 mooi rijpe, maar stevige tomaten in ragfijne blokjes
  • ½ verse rode Spaanse pepers (naar smaak), fijngehakt
  • sap van ½ citroen
  • sap van 1 limoen

Maak eerst de salsa:
Meng de ringetjes bosui met de fijngehakte pepertjes, de koriander en de muntblaadjes. Voeg dan de tomatenblokjes toe en breng op smaak met wat zeezout en het citroen- en limoensap.

Bak de lamsbiefstukjes in een grillpan, in 5 minuten per kant mooi gaar.

Serveer de lamsbiefstukjes met de lente salsa.





Vraag, tip of opmerking? Laat het ons weten in het reactieveld hieronder! Ga in gesprek over dit onderwerp of recept en krijg antwoord van de schrijver zelf. Deel ook gerust jouw recept of variatie. Een foto uploaden kan ook.