Cranberry-appelchutney
Chutney is lekker bij allerlei gerechten. Maak eens een cranberry-appelchutney. Heerlijk bij een stukje kaas, maar ook bij wild of vlees.
Chutney is lekker bij allerlei gerechten. Maak eens een cranberry-appelchutney. Heerlijk bij een stukje kaas, maar ook bij wild of vlees.
Maak je kaasplankje compleet met deze perenchutney met de warme smaken van gember, kaneel en een vleugje steranijs.
Verras eens met een zelfgemaakte pruimenchutney van verse pruimen. Ontdek fantastische smaken, en het is ook nog echt makkelijk te maken.
Geef vlees, een blokje kaas en heel veel andere gerechten net dat beetje extra pit met een zelfgemaakte abrikozenjam met rode peper.
Ook van groene tomaten kun je een voortreffelijke groene tomatenchutney maken. Deze is heerlijk bij vlees, stamppoten
Eigengemaakte appelchutney is minder werk dan je denkt. Leuk om te maken, maar ook leuk om cadeau te geven. En de smaak?.... probeer het maar!
Als de tomaten op z'n best zijn is het heerlijk om deze pittige Tomatenchutney te maken. Zo profiteer je langer van de oogst!
In Nederland wordt wel kalfsvlees geproduceerd, maar weinig gegeten. Toch is het erg lekker, dus tijd voor kalfsvlees!
Check het recept of lees de infoMet slechts drie ingrediënten maak je een ouderwets lekkere botersaus. Zalig bij asperges en andere groenten, maar ook bij een stukje vis.
Check het recept of lees de infoEen goede avocado kopen, waar let je op? Wat doe je met een onrijp exemplaar en hoe haal je het beste een pit eruit? Je leest het hier.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers