Kalkoen uit de oven ( met foto instructies )
Imponeer je gasten en serveer een heerlijk, sappige kalkoen uit de oven. Met deze beschrijving kan het niet mislukken.
Imponeer je gasten en serveer een heerlijk, sappige kalkoen uit de oven. Met deze beschrijving kan het niet mislukken.
De geweldige smaken van fazant, kalkoen, duif, gehaktballen en kastantjes zitten allemaal verstopt onder de bladerdeeg deksel van deze verrassende pastei. Zo leuk is werken met wild- en gevogelte!
De kipcorn maak je natuurlijk van kip. Helaas, ik maak de bekende kipcorn van kalkoen. Heerlijk bij frieten, maar ook bij de borrel.
In een stoere jeep reed Lekker Tafelen vlak voor Thanksgiving door de woodlands in Engeland om de kalkoenen van Kelly Bronze in de bossen te zien.
Kelly Bronze Kalkoen - Kerst klassieker nr 1.- Lekker Tafelen bezocht de Kelly Bronze Kalkoenen in Engeland. Met Geert Koolen van Flavours of the Farm uit het Limburgse Heythuysen. Een bijzondere ontdekking waar we graag meer over vertellen. Lees hier het hele verslag. En bekijk onderstaand filmpje over de bereiding ...
Krijg je gasten in het weekend? Een gevulde kalkoen zet je binnen een half uur op tafel. Let's party!
Gevulde parelhoen, het kleinere zusje van de kalkoen, met een farce van vlees, paddenstoelen, port, cognac en specerijen. Heerlijk en feestelijk tafelen dus
In weekenden of als je gasten krijgt is het leuk om iets bijzonders te maken zoals dit kalkoenrolletje met walnoten en abrikozen.
Het Oosterscheldekreeft seizoen is eind maart weer begonnen. Dat wordt thuis genieten met een grote G. Ontdek deze info & recepten.
Check het recept of lees de infoEcht iedereen lust graag spaghetti met gehaktballetjes. De saus van verse tomaten is heerlijk licht en puur van smaak.
Check het recept of lees de infoJe soep of saus heerlijk romig en fluweelzacht maken? Voeg een liaison toe en upgrade je gerecht heel makkelijk naar restaurant kwaliteit.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers