Tag: Kokenmetrestjes

Panzanella, een Italiaanse boerensalade met brood

Bedenk dat de boeren de salade ‘s morgens vroeg meenamen en pas later aten, echt geen domme zet want al die heerlijke smaken hadden ruim de tijd te mixen. Deze Panzanella hoef je dus niet direct op tafel te zetten, maar kan je juist wat vroeger maken zodat alle smaken ...

Vleessalade met rollade

Vleessalade van een restje rollade - Een rollade, zelfs al neem je een kleintje, is toch vaak net te veel voor twee personen. Invriezen kan, maar daar wordt het niet echt lekkerder van. En meestal is het ook net niet genoeg om daar een volgende keer weer met twee personen van te ...

Quattro stagioni-taart, een hartige taart

Quattro stagioni-taart (hartige taart van restjes) - Een hartige taart kan altijd, zomer, winter, bij de lunch of het avondeten en dat laatste stukje dat gister over bleef, zullen sommigen graag nog de volgende ochtend als koud hapje bij het ontbijt nemen. Je kan kiezen voor een bijzondere vulling, maar kijk ook eens ...

Gegrilde romaine sla met Parmezaanse kaas

Gegrilde romaine sla met Parmezaanse kaas Sla daar maak je een salade van, logisch toch? Maar een stevige sla, zoals de romaine, ook wel romeinse of romaanse sla genoemd, kan je ook grillen. Gebruik het hart van een grotere krop, maar kijk ook eens of je zogenaamde "baby romaine" kan vinden en maak ...

Stoofperenshake

Ontdek de stoofperenshake om je vrienden welkom te heten of als ontbijt. Stoofperen, yoghurt en melk, meer is het niet, lekker is het wel.

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten