Brandnetelsoep; dat prikkelt je zintuigen
Brandnetel, onkruid? Helemaal niet! Netel is een verrassend kruid en bovendien gratis. Laat je verrassen door deze brandnetelsoep.
Brandnetel, onkruid? Helemaal niet! Netel is een verrassend kruid en bovendien gratis. Laat je verrassen door deze brandnetelsoep.
Bak zelf grissini met verse kruiden voor bij een kom soep en verras je tafelgenoten met de lekkerste variaties uit eigen keuken.
Een heerlijke, goed gevulde soep, op basis van zongerijpte, verse tomaten en boordevol groenten, pasta en kruiden? Italiaanse tomatensoep!
Deze kalfssoep is lekker licht, en dus ook heel geschikt als voorgerecht. We vullen de soep met prei en gehaktballetjes van kalfsgehakt.
Een roomsoepje van prei met prosciutto is dubbel genieten. Je serveert met maar een paar ingrediënten een lekkere soep die luxe uitstraalt.
Vind je de wat zoetige Chinese tomatensoep van de Chinees ook zo lekker? Je maakt hem nu zelf, met een onverwacht, geheim ingrediënt!
Een lekkere kalfsbouillon? Die trek je zelf. Het kost je een paar uurtjes, maar dan heb je ook de allerlekkerste basis voor soep en saus!
Witlof in de soep? Dat kan heel goed. Witlofsoep met gorgonzola is heerlijk romig, kazig, en heeft een heel licht bittertje door het witlof.
Een eenvoudig en snel recept voor een heerlijke tomaten-crèmesoep? Dat vind je hier! En natuurlijk maak je die soep van verse tomaten!
Een currysoep kun je op heel veel manieren maken, maar hij zit altijd boordevol smaak en is heerlijk verwarmend.
Hoe geef je soep heel veel extra smaak? Door de groenten eerst te roosteren in de oven. Geroosterde tomatensoep, dat moet je geproefd hebben!
Je soep of saus heerlijk romig en fluweelzacht maken? Voeg een liaison toe en upgrade je gerecht heel makkelijk naar restaurant kwaliteit.
Kun je radijsblad eten? Zeker! Mogelijk vind je radijsblad lekkerder dan de radijsjes zelf. Dat kom je te weten als je radijsbladsoep maakt!
Soep van tomaten, maar dan goed gevuld met groenten en gehaktballetjes. Maak weer eens ouderwetse tomatengroentesoep!
De lekkerste soep maak je zelf. Met tomatensoep van verse tomaten scoor je bij vrijwel iedereen. Een basisrecept om ook mee te variëren!
Hoe je in een kwartier een pond spinazie veranderd in een pan prachtige groene spinaziesoep. Een lepel crème fraîche maakt het helemaal af.
Heerlijk zacht en romig, met een subtiel kaassmaakje door de Pecorino. Aardappelsoep met spitskool, dat moet je echt eens proeven!
Zin in een lekkere, gevulde, maaltijdsoep? We hebben een goed gevulde pastinaaksoep voor je, met paddenstoelen en spek!
Er zijn heel veel redenen om spinaziesoep te maken, het is lekker, het is snel klaar, hartstikke goed voor je en prachtig van kleur.
Tomaten, de zon op je bord! In de soep, in de salade, als gezonde snack, in alle soorten en kleuren. De meest gegeten groente!
Check het recept of lees de infoMet zelfgemaakte vissticks en lekkere frisse groenten op een zacht bolletje maak je een echt lekker broodje vissticks. Succes gegarandeerd!
Check het recept of lees de infoKippenvleugeltjes kun je op veel manieren bereiden. En ze zijn allemaal even lekker. Wij geven je vier verschillende bereidingsmethoden!
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers