Recepten | Tips | Inspiratie
';
Culinaire inspiratie
Linzensoep; de lekkerste recepten
Linzen zijn gezond en lekker. Een makkelijke manier om linzen te eten is als soep. Vind hier de lekkerste recepten voor linzensoep!
Gourmetten; gezellig tafelen voor iedereen
Gourmetten is niet alleen maar vlees op een bord. Maak er een écht feest van met vis, groenten en pannenkoeken.
Ei op de borrelplank; daar maak je vrienden mee
Serveer bij je avondje borrelen met vrienden eens ei op de borrelplank. Als salade, wrap of gefrituurd er is voor iedereen wel iets lekkers.
Kaasplankjes; meerdere combinaties om zelf te proeven
Verschillende kaasplankjes als dessert of voor bij de borrel. Opbouw, verrijken en presenteren, het komt allemaal voorbij in dit artikel.
Recepten met Hollandse garnalen
Kleine garnaaltjes met een heerlijke, romige, zoete smaak. Lekker Tafelen heeft de lekkerste recepten met Hollandse garnalen verzameld!
Kooktips, nieuws, lokale ingrediënten
Roomboter maken; zo doen ze dat
Boter is een lekkernij waar bijna iedereen blij van wordt. Maar dat roomboter maken, hoe doen ze dat eigenlijk? We leggen het hier uit.
Zoet gistdeeg; bijzonder geschikt voor gevuld brood
Een zoet gistdeeg is door toevoeging van eieren en extra boter geschikt en bijzonder lekker om gevuld brood zoals rozijnenbrood te maken.
Recepten met VERSE ingrediënten
Witte koolsalade; simpel en echt lekker
Van witte kool kun je heel makkelijk een lekker fris bijgerecht maken door de kool te marineren. Witte koolsalade met een Grieks tintje.
Ananas beignets van verse ananas
Heerlijke oliebollen gevuld met vers fruit, de ananas beignets zijn zo lekker, je moet wel een hele goede reden hebben wil je die afslaan!
Tex-mex bonensoep
Een heerlijke, gevulde maaltijdsoep met peulvruchten en rundvlees? Proef deze Tex-Mex bonensoep, met kidneybonen en gestoofde runderlappen!
Boeuf Bourguignon; een echte Franse klassieker
Kom lekker thuis voor een heerlijke pan vol Boeuf Bourguignon. Het recept voor een Franse stoofschotel van rundvlees, champignons en uitjes.
Bladerdeeghapjes met morbier, honing en rozemarijn
Een warm bladerdeeghapje met morbier, honing en rozemarijn is het perfecte gezelschap bij een glas witte wijn of een koud glas bier.
Pompoenrisotto met Parmezaanse kaas
Met pompoen kan veel meer dan pompoensoep maken. Kies eens voor een lekker kazige, herfstige, pompoenrisotto.
Varkenshaas met mosterdkorstje
Dit recept van varkenshaas wil je zo maken. Perfect gegaard in oven met een krokant mosterdkorstje als heerlijke smaakversterker.
Bami met Chinese kool
Af en toe dagje zonder vlees? Deze bami met Chinese kool en gemarineerde tempeh is een prima vegetarische maaltijd voor een doordeweekse dag!
Kerstkrans met gevulde eieren
Een feestelijk gerechtje voor de eindejaarstijd, met typische kerstkleuren, vol lokale ingrediënten, dat is de kerstkrans met gevulde eieren.
Chinese koolsalade met druiven en sinaasappel-gemberdressing
De licht pittige sinaasappel-gemberdressing maakt van de frisse Chinese koolsalade met druiven een ware smaaksensatie.
Zelfgemaakt en vers. Hier maak je vrienden mee
Zelf piccalilly maken
Als je van piccalilly houdt koop je dat vast kant-en-klaar in potjes. Maar weet je dat je heel makkelijk zelf piccalilly kunt maken?
Wat eten we vandaag?
Hete bliksem met klapstuk
Pastinaak-venkelsoep met garnalen
Pastechi de pasteitjes uit de Antilliaanse keuken
Macaroni met ham, kaas en prei
Gegratineerde witlof met Tomme de Savoie
Pasta met kip en kerrie; romig, fris en smaakvol
Schnitzel met gekarameliseerde ui en Romero
Boxty pancakes
Picanha uit de oven
Sinaasappelmarinade voor stoofvlees
Rijstpannetje met kip en champignons
Waldorfsalade met Emmentaler; voor herfst en wintermaanden
';
Afmelden
|
Beheer je abonnement
|
Bekijk online
Lekker Tafelen
Rijnenborghstraat 22 3431 EZ Nieuwegein