Lekker vers, lekker gezellig en lekker bourgondisch TAFELEN
Nieuwe recepten
Uit de kookschool
Volop inspiratie
Oesters eten; drie verschillende bereidingswijzen
Zeeuwse creuses.... Oesters waar je echt een feestje mee op tafel zet. En..... dat valt echt onder de categorie gezond snoepen.
 
Knoflook; een geurige smaakmaker
Je houdt er van, of je vindt het helemaal niets... we hebben het over knoflook, een van de geurigste smaakmakers uit de uienfamilie!
 
Aardpeer; niet heel mooi, wel erg lekker
Een aardpeer is één van de minst mooie groenten. Gelukkig doet het uiterlijk niets af aan de smaak. De aardpeer is heerlijk en veelzijdig.
 
Leidse kaas; weet jij het verschil met Goudse komijnekaas?
Iedereen kent Goudse kaas, en natuurlijk de Edammer. Maar we hebben nóg een beroemde kaas, namelijke Leidse kaas. Vol smaak en lekker mager!
 
Gekookte aardappels; terug naar de basis!
Een basisvaardigheid waarmee je een heleboel verschillende maaltijden op tafel kunt toveren? Gekookte aardappels, dit moet je ervan weten.
 
Pastinaak, inmiddels geen vergeten groente meer!
Pastinaak is een inmiddels weer populaire groente en een absolute topper in de keuken. Ontdek de mogelijkheden + recepten hier.
 
facebook  twitter  pinterest  linkedin  instagram 
Lekker Tafelen
Rijnenborghstraat 22 3431 EZ Nieuwegein