Rijst met spicy gehakt en mango, een smaakexplosie met verse ingrediënten
Dit gerecht van rijst met spicy gehakt en mango is een feestje op je bord: kleurrijk, smaakvol en boordevol verse ingrediënten.
Dit gerecht van rijst met spicy gehakt en mango is een feestje op je bord: kleurrijk, smaakvol en boordevol verse ingrediënten.
Boter klaren voor smaak en perfectie in je keuken. Het geheime ingrediënt voor een perfect gebakken visje en de heerlijkste sauzen.
Een lekkere en verrassende combinatie: Witlof van de volle grond, echt Gandaham en kaas uit de Beemster. Tafel lekker !!
Probeer dit recept van kalfsgehaktballetjes in romige tomatensaus maar eens, zeker weten dat het bij iedereen in de smaak valt.
Houd je van kruidige kippenpoten? Dan hebben we hier het recept voor je. Bak ze in de pan of nog makkelijker en lekkerder, in de oven.
Minisandwiches met gerookte zalm en komkommer zijn elegant, fris van smaak en makkelijk te maken. Perfect voor een high tea of borrel.
Daar sta je dan bij de visboer. Kies je voor wilde vis of gekweekte vis? In dit artikel lees je over de voor- en nadelen van beide soorten.
Lunch, diner en zelfs bij ontbijt, deze Hollandse klassieker word je nooit zat. Pannenkoeken met appel, dat is feest voor iedereen.
Gebakken aardappeltjes (patatas bravas) met een heerlijke paprikasaus (salsa brava). De saus kun je ook bij vlees, vis of groenten inzetten.
Kleur, smaak, seizoen? Een pasta met raapsteeltjes-pesto, tomaatjes en feta heeft het allemaal in zich. Een topper voor voorjaar en zomer.
Verse spinazie, bloem en eieren. Daarmee maak je zelf spinaziespätzle. Maak er een saus bij van ricotta en kaas en je hebt echt iets lekkers.
Of je nu een eenvoudige dip maakt of een saus voor bij het diner, sauzen met zure room zijn makkelijk te maken, licht en geweldig lekker.
Het is tijd om te genieten van lange avonden buiten, frisse lentesalades en lichte, smaakvolle gerechten. Maar welke wijn past daarbij?
Iedereen houdt van gehaktballetjes. Deze gehaktballetjes in mosterdsaus serveer je bij de maaltijd, maar ze zijn ook lekker als borrelhap!
Het grote broertje van het Schotse ei? Wie weet! Maar makkelijker te maken en zeker zo lekker, dat is het gehaktbrood met verstopte eieren!
Tomatensalades zijn heerlijk en makkelijk te maken. Je kunt er heerlijk mee variëren door het gebruik van andere ingrediënten.
Lamsschouder is een heerlijk mals stuk vlees van het lam. Het kost even tijd om te bereiden, maar we beloven je dat het de moeite waard is!
Het leuke aan croutons maken is dat je eindeloos kunt variëren met smaken. Heerlijk knapperig en kruidig of liever zoet, het kan allemaal.
Gevulde eieren maakte oma altijd. Het recept is door de tijd heen vele malen aangepast maar gevulde eieren zijn nog altijd razend populair.
Heel veel heerlijke ideeën voor het lekker vers beleggen van een snee knäckebröd. Geef dit traditionele Zweedse platbrood bij het ontbijt.
In minder dan een half uur zet je dit prachtige visrecept op tafel. Schelvis uit de Noordzee, Gandaham uit Gent en Hollandse garnalen.
Bij vlees of vis serveer je geen worteltjes uit een pot maar verse bospeen uit de oven. Super lekker, 5 min. voorbereiden, 40 min. in de oven
Lente-uitjessoep! Lekker licht, heel makkelijk, heel snel te maken en je hebt er weinig ingrediënten voor nodig. Zet het voorjaar op tafel!
Verse tagliatelle met kip en broccoli met een saus van gorgonzola. Hiermee zet je in een mum van tijd een lekkere maaltijd op tafel.
Een goed gevulde quiche met spinazie en kipgehakt is altijd lekker en een welkome afwisseling op de dagelijkse maaltijd.
Echt iedereen lust graag spaghetti met gehaktballetjes. De saus van verse tomaten is heerlijk licht en puur van smaak.
Een erg leuke variatie op de tiramisu is de advokaat tiramisu. Gevuld met stukjes pure chocolade voor een verrassend lekkere bite.
Er liggen allerlei soorten eieren in de winkels. Scharrelei, vrije uitloopei, allerlei nummers... Zo kies je voor een verantwoord ei!
Een grote schaal geurige lasagne met kip, daar komt iedereen graag voor thuis. Samen genieten dat is waar het om draait.
Zo maak je van een gewone huisgemaakte advokaat een wel hele speciale variant met Amaretto. Lekker en leuk om cadeau te geven.
Bij Lekker Tafelen vind je makkelijke recepten om zelf te maken. Alle recepten op deze website zijn door ons zelf gemaakt en gefotografeerd. Ieder recept heeft verse ingrediënten in de hoofdrol. Hier vind je smaak, hier vind je gezonde recepten, hier weet je wat je eet, hier eet je met de seizoenen mee. En als jij deze leuke recepten ook zelf gaat maken zul je ontdekken dat je ze met trots serveert.
Tafel lekker !!
Rijnenborghstraat 22
3431 EZ Nieuwegein
Tel: 030 – 2072820
Mail: info@lekkertafelen.nl
KvK: 74097938
© 2025 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved.
Reacties