- Lekker Tafelen - https://lekkertafelen.nl -

Bitossi Home – Create your Style-event

Locatie: Kasteel de Haar, Haarzuilens;
 
Gelegenheid: Italië evenement Smaak en Stijl 2015;
 
Datum: 29 mei 2015
 
Op uitnodiging van: Bitossi Home
 

Create your Style-event van Bitossi Home

Op het Italië Evenement op kasteel De Haar kan je ieder jaar weer de meest prachtige producten uit dit mediterrane land vinden; wijnen, kazen, kleding, boeken, pasta’s, koekjes, auto’s en dit jaar lagen er zelfs gondels in de kasteelgracht. Dat de belevenis van een heerlijke maaltijd niet stopt bij alleen koken met Italiaanse producten, maar dat de aankleding van de tafel daar net zo goed bij hoort is iets dat het Italiaanse merk Bitossi Home graag wil laten zien.
 
Met een brede range van producten, van bestek in de kleur rose-goud, bijzondere glazen tot mix & match-servies is er meer dan voldoende keuze om de eettafel prachtig aan te kleden. Om te laten zien welke mogelijkheden er binnen maar vooral tussen de verschillende serviezen zijn had Bitossi Home styliste Mara Stevelmans gevraagd welke trends er aankomen en hoe deze zijn in te passen binnen de collectie van Bitossi Home.
 

Trends

Er zijn 4 duidelijke trends, allemaal stralen ze rust uit, maar op verschillende manieren. Er wordt tijd vrijgemaakt om rustig te eten, met vrienden of tijdens een gewone avond. Belangrijk is dat een maaltijd een rustmoment in het tegenwoordig hectische leven is. Besteed daarbij net zoveel aandacht aan hoe je een maaltijd serveert als aan de ingrediënten die je gebruikt. Ga je picknicken, gebruik dan ook mooie bordjes, waarom een plastic servies terwijl je je best doet om een mooie sandwich te maken.
 
Trend 1: “Green time, next stop”: herfstkleuren, groentinten, warmte, genieten, telefoon uit, wandelen;
 
Trend 2: “Space time here we come”: functioneel, less is more, koele tinten, grijs, blauw, glanzende materialen;
 
Trend 3: “Blue splash”: waterstructuren, rimpeling, gadgets, rust door je af te sluiten, in je zelf keren, blauwtinten;
 
Trend 4: “Handcraft all over the world”: reizen, genieten van het moment waar je ook bent, veelkleurig, goud en zilver, overdaad.
 

Mix & Match

Door zelf te gaan spelen met verschillende serviezen en glazen merk je dat de dingen die je misschien in eerste instantie links zou laten liggen, nu prachtig passen binnen een plaatje dat je in je hoofd hebt. Simpelweg door het toevoegen of weghalen van een bepaalde kleur plas verandert de toon van de gedekte tafel.
 
Waar je ook voor kiest, kleurig met verschillende vormen en materialen of verschillende kleuren binnen eenzelfde servies, natuurlijke materialen zoals kurk of bamboe of aardewerk pannen. Bitossi Home heeft een assortiment dat op alle vlakken uitwisselbaar is en waarmee je elke sfeer op tafel kan creëren.
 

Meer informatie

Producten van Bitossi Home zijn bij de betere kook- en interieurwinkels te verkrijgen. De adressen vind je op de site van Bitossi: www.bitossihome-prospectt.nl[1] waar je ook alle producten en productlijnen kan bekijken.

Links in dit artikel:
  1. www.bitossihome-prospectt.nl: http://www.bitossihome-prospectt.nl/