Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

E-Book ‘Culikruiden’ van Larisse

0 347

E-Book ‘Culikruiden’ van Larisse

Het nieuwe e-book ‘Ontdek snel: Culikruiden’ is het culinaire vervolg op het kruiden inspiratieboek ‘Ontdek snel: Kruidje roer mij’. Het staat boordevol goede informatie over kruiden en specerijen. Larisse laat ons niet alleen kennis maken met de algemene huis-tuin-en-keuken kruiden, maar ook met de minder bekende soorten. Zoals bijvoorbeeld: Daun salam (salamblad, Indische laurier), Fenegriek(zaad), wasabiwortel en Advieh (Perzisch specerijenmengsel).

Larisse: “Koken met kruiden en specerijen is soms haast magie. De combinaties van kruiden die je gebruikt, maken van dezelfde ingrediënten telkens weer een totaal ander gerecht.”

Zij maakt met behulp van verse en gedroogde kruiden/specerijen smakelijke gerechten, die ze met ons deelt in ‘Culikruiden’. Wat dacht je van Larisse’s very hot sambal, huisgerookte sardines in za’atarmarinad of een geweldige hertenstoof. Het water loopt je in de mond tijdens het zien van deze heerlijkheden.

Larisse_Culikruiden_berbere_2Verder vertelt Larisse over bijzondere pepertjes & zoutjes, hoe je in een handomdraai de heerlijkste sauzen maakt en natuurlijk alles over de belangrijkste allergenenweetjes. Achterin het e-book vind je een handige index voor recepten en kruiden, zodat je snel kunt zien waar de door jou gezochte informatie zich bevindt.

Laat je, net als ons, ook inspireren en verrassen door heerlijke recepten van Larisse. Dit digitale kookboek heb je altijd en overal bij de hand op je tablet, smartphone, e-reader en computer. ‘Culikruiden’ is interessant voor echte culi’s en chefs, maar ook hobbykoks kunnen er goed mee uit de voeten.

Wie is Larisse van der Haar-Buijze?

Larisse is culinair schrijver en tv-kok. Met enorm veel daadkracht zet ze haar missie in de wereld. Haar zoontje Daan (op jonge leeftijd overleden) is haar motivator. Daan had een voedselovergevoeligheid en daardoor ging Larisse koken, vrij van allergenen. Dat doet ze nog dagelijks. In haar eerste kookboek ‘Lekker eten met voedselovergevoeligheid’ zet ze de toon. Toen verscheen ‘Kruidje roer mij’ en de haar nieuwste e-book is ‘Ontdek snel: Culikruiden’. Bovendien lanceerde Larisse haar eigen productlijn, eveneens vrij van veel allergenen. Met haar Sweet Pepper surprise bereikte ze de finale van de SmaakvanNL en werd er regiowinnaar in de Smaak van NL 2013 mee. Alles van de hand van Larisse sprankelt van liefde en passie. Haar rode hartjes en lieveheersbeestjes komen terug bij alles van Larisse. Haar missie en enthousiasme is bewonderenswaardig. Wil je meer weten over Larisse? Neem dan een kijkje op haar website: http://www.larisse.nl

Informatie over het ebook:

Titel: ‘Ontdek snel: Culikruiden’
Auteur: Larisse van der Haar-Buijze
Trefw.:koken, kruiden, specerijen, recepten, allergenenvrij, voedselovergevoeligheid
ISBN: 9789059407046
Prijs: € 6,99
Uitgeverij: Van Duuren Media

Voor meer informatie: Van Duuren Media Formaat: epub, te lezen op e-readers, tablets, smartphones en computers. Verkrijgbaar bij alle bekende (online) boekenwinkels.

Wil je meer over Larisse’s vorige e-book ‘Kruidje roer mij’ lezen kijk dan even hier op Lekker Tafelen.

Bron: Ontdek snel: Culikruiden, www.larisse.nl en met dank aan Uitgeverij Van Duuren Media voor het beschikbaar stellen van ‘Ontdek snel: Culikruiden’.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer