Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

HelloFresh presenteert half juli de Annabel Langbein box

0 483

HelloFresh presenteert half juli de Annabel Langbein box – Dat wij helemaal fan zijn van de pure liefde voor vers eten van Annabel Langbein, kan jullie niet ontgaan zijn. Niet alleen wij, want de bekendste Nieuw-Zeelandse tv-kok wordt ook in ons land inmiddels steeds bekender. Haar wekelijkse televisieprogramma dat uitgezonden wordt op 24Kitchen, de Nederlandstalige uitgave van haar kookboeken en haar tomeloze energie om de wereld te overtuigen van de meerwaarde van een verse maaltijd, dragen alle bij aan haar populariteit.

HelloFresh


HelloFresh en Annabel Langbein gaan samenwerken

Deze week presenteerde HelloFresh samen met Annabel Langbein een mooie samenwerking. De HelloFresh Box is een wekelijkse Box die je gewoon lekker makkelijk thuis laat bezorgen. In de Box zitten de verse boodschappen voor 3 of 5 maaltijden. Vlees, Vis, Groenten, Verse kruiden, een compleet pakket! Deze werkwijze sluit dan ook prima aan bij het principe van Annabel Langbein. Simpele recepten en verse ingrediënten. Vanuit deze visie presenteert HelloFresh half juli de Annabel Langbein Box. Alle reden om nu alvast een HelloFresh box aan te vragen. De HelloFresh Box van week 28 (half juli) is volledig gevuld met verse, pure en lekkere ingrediënten, inclusief recepten van Annabel Langbein. Dat wil je niet missen.

De Boxen van HelloFresh worden door heel Nederland gratis thuisbezorgd. Zo kun je wekelijks genieten van gevarieerde en verse gerechten. Nog niet helemaal overtuigd? Vraag dan eerst een Proefbox aan.  Maar let op, het is zo half juli en de Annabel Langbein Box wil je niet missen!

Zo werkt HelloFresh (Video)

Over Annabel Langbein

Ken je haar nog niet? Annabel Langbein is Nieuw-Zeelands bekendste en meest geliefde kookboekenschrijver en en tv-kok. Zij is een voorvechter van het gebruik van pure, verse seizoensingrediënten. In Nederland is Annabel bekend van haar eigen televisieprogramma The Free Range Cook, dat wekelijks te zien is op de digitale kookzender 24Kitchen. Haar meest recente boek, De Free Range Cook (Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum), is een groot succes in Nederland. In september 2013 verschijnt haar nieuwe boek Simple Pleasures. Alle recepten van Annabel zijn stijlvol, makkelijk, verrukkelijk en puur. Precies zoals Annabel zelf is.

Meer over Annabel Langbein: www.seizoenskok.nl of haar eigen Engelstalige website: www.annabel-langbein.com

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer