- Lekker Tafelen - https://lekkertafelen.nl -

The Hundred Foot Journey in beeld

The Hundred Foot Journey – Hierboven kun je de trailer alvast bekijken. De film volgt het Indiase gezin Kadam dat naar een klein plaatsje in Zuid-Frankrijk verhuist om een Indiaas restaurant te openen. Wanneer de eigenaresse van een Frans restaurant, een rol gespeeld door Oscarwinnares Helen Mirren, protesteert tegen de opening, lijkt een rustig begin van een nieuw leven er niet in te zitten….The Hundred-Foot Journey wordt onder meer geproduceerd door Oprah Winfrey en Steven Spielberg en is gebaseerd op de bestseller van Richard. C Morais. De familie Kadam verhuist met grootse plannen van India naar het pittoreske Saint-Antonin-Noble-Val in Zuid-Frankrijk om daar een Indiaas restaurant te openen. Het rustig openen van het restaurant zit er echter niet in. De kille eigenaresse van het klassieke Franse restaurant Le Saule Pleureur, Madame Mallory (Mirren) protesteert hevig tegen de opening, wat escaleert in een flinke vete tussen de twee vestigingen. Wanneer zoon Hassan Kadam (Manish Dayal) zijn passie voor de Franse haute cuisine ontdekt en valt voor sous-chef Marguerite (Charlotte Le Bon), probeert hij te bemiddelen en de twee uiteenlopende culturen nader tot elkaar te brengen.

De facts:

Regisseur: Lasse Hallström (Dear John, Chocolat, The Cider House Rules) Producenten: Steven Spielberg, Oprah Winfrey
Cast: Helen Mirren (The Queen, The Debt), Charlotte le Bon (Yves Saint Laurent), Manish Dayal (The Sorcerer’s Apprentice)
Genre: Drama, Komedie
Lengte: 123 minuten
Keuring:
Release: 9 oktober 2014

Downloade hier de Hundred Foot Journey Poster[1]

Bekijk de trailer

Links in dit artikel:
  1. Downloade hier de Hundred Foot Journey Poster: http://lekkertafelen.nl/wp-content/uploads/2014/09/HundredFootJourney70x100Poster-300.pdf