Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Winactie: Gezond bakken met Amber Albarda

9 461

Winactie: Gezond bakken met Amber Albarda

Gezond bakken met Amber Albarda 2Gezond bakken met Amber Albarda is een boek vol met gezondere bakrecepten, zowel zoet als hartig. Om met groot en klein lekker van te genieten. De koekjes, taarten, broodjes en nog meer heerlijkheden zijn eenvoudig zelf te maken en bevatten speltmeel in plaats van tarwe. Er staan ook een aantal glutenvrije recepten in. Amber gebruikt bijvoorbeeld natuurlijke zoetstoffen, melkvervangers en rauwe cacaopoeder.
Volgens de auteur van dit inspirerende en mooie bakboek kun je zelfs wat gewicht verliezen en toch lekker blijven snoepen van haar koekjes en taartjes. Mits je maar niet de koektrommel in een keer leeg knabbelt.

Doe snel mee

We mogen van Uitgeverij Unieboek/Het Spectrum één exemplaar weggeven van het boek Gezond bakken met Amber Albarda. Heb je ook trek gekegen in een stukje van een gezondere variant chocladevruchtentaart, toffeetaart, chocolademuntkoekjes, bosbessenmuffins, maar ook bananenbrood, kaasbolletjes, rozemarijn-kaasbrood met courgette of aardbeienscones? En wil je binnenkort lekker aan de bak? Doe dan snel mee met deze winactie!

Zo maak je kans op dit boek

Winactie Gezond bakken met Amber AlbardaLaat hieronder een reactie achter en vertel ons waarom je juist dit gezondere bakboek wil winnen. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld je levenstijl aanpast, maar toch wilt blijven genieten van een lekker tussendoortje. Misschien heb je wellicht iets te veel vakantie gevierd en waren de hapjes in Italie wel heel erg smakelijk. Wees origineel. De leukste inzending wordt beloond met een exemplaar van ‘Gezond bakken’.

Let op: meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 31 augustus 2014. 

Veel succes!

 

Met dank aan Uitgeverij Unieboek/Het Spectrum voor het beschikbaar stellen van het te  winnen exemplaar  ‘Gezond bakken’ met Amber Albarda.

Maar je kunt het boek natuurlijk ook hier  bestellen:

[bol_product_links block_id=”bol_53f248444939f_selected-products” products=”9200000022091686" name=”gezond bakken” sub_id=”” link_color=”003399" subtitle_color=”000000" pricetype_color=”000000" price_color=”CC3300" deliverytime_color=”009900" background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2" width=”250" cols=”1" show_bol_logo=”undefined” show_price=”1" show_rating=”1" show_deliverytime=”1" link_target=”1" image_size=”1" admin_preview=”1"]

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

9 Reacties
 1. LoeLoe1996 zegt

  Lijkt me geweldig: snoepen maar dan gezond! 😀

 2. Sylvia Schuuring zegt

  Die zou ik héél graag winnen! Door ziekte etc. rest van mijn leven glutenvrij eten, suiker zo min mogelijk en nog zo wat perikelen. Zou een topaanwinst zijn dus, kan ik met feestjes ook “gewoon” weer “meedoen”!

 3. delicia zegt

  Een Leuke Win-actie voor een Hobby die steeds meer uitgroeien! Via facebook post ik lekkere recepten met Stap voor Stap Fotos die ik Zelf maakt tijdens het koken. Mijn 1800 friends zijn er altijd blij mee! Wat ik nu mis is een ‘Gezond Bakken Album’, met heerlijke recepten Want blijven snoepen van koekjes en toch wat gewicht verliezen kan wel volgens Amber Albarda.

 4. Liesbeth zegt

  Het lijkt me een heel fijn boek, zeker gezien wij overgevoelig zijn voor bepaalde producten, een rustige buik is wel zo fijn. Nu lees ik ook nog dat je je gewicht positief kan beïnvloeden, dat zou helemaal geweldig zijn. Dus ik maak graag kans op dit mooie boek!

 5. Nancy zegt

  als het om eten en gewicht gaat heb ik levenslang, dus ik ben op zoek naar een beetje vrijheid en ik denk dat dit boek mij kan helpen om ook te genieten van mijn “foute” momenten

 6. Pat zegt

  Ik ben gek op bakken en doe dat dan ook graag. Maar …! Veel bloem, boter, suiker …! Daarom lijkt het mij fantastisch om met dit boek te kunnen werken, mede doordat ik ook een aantal vrienden met
  allergieen heb!

 7. Anita H. zegt

  Het eerste boek van Amber heb ik in mijn bezit. Daar staan dingen in die ik al wist (al jaren zeer grote interesse in gezonde, pure voeding), maar ik heb er ook veel nieuws uitgehaald. Daarnaast ook fijn dat daar zoveel weetjes bij elkaar zijn verzameld. Mooi naslagwerk! Ik ben er dan ook van overtuigd dat dit ook een goed en voor mij zeer bruikbaar boek is. Dat gezond bakken mogelijk is, wist ik wel dankzij de kookblogs op internet. Ik heb nog geen recept uitgeprobeerd. Maar met zo’n heel boek met gezonde bakrecepten, wil ik zeker aan de slag. Ik ben niet anders gewend: soms op een verjaardag even goed zondigen en soms daarna een beetje ziekjes… Maar gebak eten zonder last naderhand en zonder schuldgevoel naar mezelf: heerlijk. En natuurlijk leuk om mee uit te pakken als ik mijn verjaardag vier.

  1. Linda zegt

   Lijkt me een inspirerend kookboek. Ik eet al een tijd erg bewust zonder te bakken. Wil graag weer bakken maar dan alleen bewuste, gezonde recepten. Volgens mij helpt dit kookboek me erbij

 8. Betty zegt

  ik bak vaak misbaksels misschien gaat gezond bakken mij beter af

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer