- Lekker Tafelen - https://lekkertafelen.nl -

Winactie: Gezond bakken met Amber Albarda


Winactie: Gezond bakken met Amber Albarda

Gezond bakken met Amber Albarda is een boek vol met gezondere bakrecepten, zowel zoet als hartig. Om met groot en klein lekker van te genieten. De koekjes, taarten, broodjes en nog meer heerlijkheden zijn eenvoudig zelf te maken en bevatten speltmeel in plaats van tarwe. Er staan ook een aantal glutenvrije recepten in. Amber gebruikt bijvoorbeeld natuurlijke zoetstoffen, melkvervangers en rauwe cacaopoeder.
Volgens de auteur van dit inspirerende en mooie bakboek kun je zelfs wat gewicht verliezen en toch lekker blijven snoepen van haar koekjes en taartjes. Mits je maar niet de koektrommel in een keer leeg knabbelt.

Doe snel mee

We mogen van Uitgeverij Unieboek/Het Spectrum één exemplaar weggeven van het boek Gezond bakken met Amber Albarda. Heb je ook trek gekegen in een stukje van een gezondere variant chocladevruchtentaart, toffeetaart, chocolademuntkoekjes, bosbessenmuffins, maar ook bananenbrood, kaasbolletjes, rozemarijn-kaasbrood met courgette of aardbeienscones? En wil je binnenkort lekker aan de bak? Doe dan snel mee met deze winactie!

Zo maak je kans op dit boek

Laat hieronder een reactie achter en vertel ons waarom je juist dit gezondere bakboek wil winnen. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld je levenstijl aanpast, maar toch wilt blijven genieten van een lekker tussendoortje. Misschien heb je wellicht iets te veel vakantie gevierd en waren de hapjes in Italie wel heel erg smakelijk. Wees origineel. De leukste inzending wordt beloond met een exemplaar van ‘Gezond bakken’.

Let op: meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 31 augustus 2014. 

Veel succes!

 

Met dank aan Uitgeverij Unieboek/Het Spectrum voor het beschikbaar stellen van het te  winnen exemplaar  ‘Gezond bakken’ met Amber Albarda.

Maar je kunt het boek natuurlijk ook hier  bestellen:

[bol_product_links block_id=”bol_53f248444939f_selected-products” products=”9200000022091686" name=”gezond bakken” sub_id=”” link_color=”003399" subtitle_color=”000000" pricetype_color=”000000" price_color=”CC3300" deliverytime_color=”009900" background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2" width=”250" cols=”1" show_bol_logo=”undefined” show_price=”1" show_rating=”1" show_deliverytime=”1" link_target=”1" image_size=”1" admin_preview=”1"]