Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Culinaire evenementen

Culinaire evenementen op Lekker Tafelen. Hier proberen we de mooiste evenementen voor je op een rij te zetten. Ga in het weekend lekker op  pad, bezoek een foodevent en doe je boodschappen op lokale markten. Je vind hier informatie over markten, foodtruck evenementen, workshops en festivals. Wij zoeken niet naar de grootste, maar naar de leukste foodevents. Mis je een evenement bij jou in de buurt? Tip ons via info@lekkertafelen.nl

Meld uw evenement bij ons aan! Organiseert u een culinair evenement? Laat het ons weten. Mogelijk plaatsen wij ook uw evenement op deze pagina. Klik hier om uw evenement aan te melden. Plaatsing is kosteloos
WK Snertkoken

wk snertkoken

25 ste editie WK SNERTKOKEN en WK STAMPPOTKOKEN in Groningen.

Tijdens deze Jubileum-editie wordt tevens de bijschrijving van dit evenement in het Register Immaterieel Erfgoed Nederland een feit. 

Bedum –  In opdracht van Stichting Oud Hollandse Gerechten organiseert Snert- en Stamppotevenementen de 25ste editie van het BAUHAUS WK Snertkoken en het WK Stamppotkoken.

Het evenement zal voor de 25ste keer plaatsvinden in de prachtige keukens van het Alfa-college, Kluiverboom 3 in Groningen, op vrijdag 15 februari 2019.

https://www.oudhollandschegerechten.nl/

The Amsterdam Coffee Festival

The amsterdam Coffee Festival

The Amsterdam Coffee Festival is de place to be voor koffieliefhebbers in de breedste zin van het woord: barista’s, professionals, koffiebarfanaten, experts of gewoon de nieuwsgierige koffieproever. Meer dan honderd stands met koffiegerelateerde producten, een food market, dj’s, cocktails met een stevige shot caffeïne en ongelimiteerde proefopportuniteiten: voor ieder wat wils dus!

Amsterdam Westergasfabriek, 1 tot en met 3 maart 2019

https://www.amsterdamcoffeefestival.com/

Nationale week zonder vlees
nationale week zonder vlees

Wanneer je als volwassene deze week geen vlees eet, bespaar je: 130 liter water, 76 kilometer autorijden en 770 gram dierenvlees.

11 t/m 17 maart

https://weekzondervlees.nl/