Recepten om zelf te makenCulinaire evenementen

Terug naar homepage

Culinaire evenementen op Lekker Tafelen. Hier proberen we de mooiste evenementen voor je op een rij te zetten. Ga in het weekend lekker op  pad, bezoek een foodevent en doe je boodschappen op lokale markten. Je vind hier informatie over markten, foodtruck evenementen, workshops en festivals. Wij zoeken niet naar de grootste, maar naar de leukste foodevents.

Mis je een evenement bij jou in de buurt? Tip ons via info@lekkertafelen.nl

[/double_paragraph] [/row]


Juli – Culinaire evenementen


Vorkje prik

Vorkje prik

Vrijdag 7 t/m zondag 9 juli 2017, Utrecht

Alle lekkerbekken komen in de eerste week van juli samen tijdens de tweede editie van “Vorkje Prik“. Op het Berlijnplein in Utrecht staat alles in het teken van proeven, ervaren en genieten. Een weekend waarin de zintuigen net als vorig jaar worden geprikkeld en de smaakpupillen worden verwend door de beste foodtrucks, pop-up restaurants en deli’s.

Visserijdagen Bruinisse

Vrijdag 13 t/m zondag 15 juni 2017, Bruinisse

visserijdagen

 

Een familiefestijn om trots op te zijn! Want, laten we wel wezen, dit evenement trekt al ruim 50 jaar duizenden bezoekers en heeft daarmee zowel Bruinisse als heel Schouwen-Duiveland op de kaart gezet. Dat dit dorpsfeest een echte publiekstrekker is, is natuurlijk niet zonder reden. De aankomst van miss Visserij, de braderie met de gezellige kraampjes, de vele uiteenlopende optredens, de kermis en natuurlijk het vuurwerk als geweldige afsluiter. Het is maar een kleine greep uit de vele activiteiten en bezienswaardigheden waar u gedurende 3 dagen van kunt genieten.

High tea festival

High tea festival

Vrijdag 21 t/m zondag 23 juli 2017, Bunne

Drie dagen proeven, beleven en genieten. Voor thuisbakkers, fijnproevers en zoetekauwen. Van vrijdag 21 t/m zondag 23 juli 2017 vindt in Bunne het grootste High Tea Festival van Nederland plaats.

Geniet van een ‘healthy high tea’, thee of chocolade workshop/proeverij. Wil je creatief bezig zijn? Wat denk je van het etsen van je eigen theeglas, het versieren van een chocoladehart of het maken van je eigen taartvulling en -decoratie?

Koken van het seizoen