Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Culinaire evenementen

Culinaire evenementen op Lekker Tafelen. Hier proberen we de mooiste evenementen voor je op een rij te zetten. Ga in het weekend lekker op  pad, bezoek een foodevent en doe je boodschappen op lokale markten. Je vind hier informatie over markten, foodtruck evenementen, workshops en festivals. Wij zoeken niet naar de grootste, maar naar de leukste foodevents.

Mis je een evenement bij jou in de buurt? Tip ons via info@lekkertafelen.nl

Meld uw evenement bij ons aan! Organiseert u een culinair evenement? Laat het ons weten. Mogelijk plaatsen wij ook uw evenement op deze pagina. Klik hier om uw evenement aan te melden. Plaatsing is kosteloos

Culinaire evenementen Oktober

chocolade festival Hattem evt

10de CHOCOLADEFESTIVAL

Zaterdag 14 oktober, Hattem

Het vestingstadje Hattem staat zaterdag 14-10-17 voor de 10de keer geheel in het teken van het Chocoladefestival. Een jubileum, waar zeker extra aandacht aan wordt besteedt..
Een groots evenement rond de tongstrelende lekkernij in alle denkbare variaties. Proeven, beleven en volop genieten van een wereld aan heerlijkheden, kunst en demonstraties in het aloude stadscentrum. Oog in oog met chocolatiers, kunstenaars, omroepers en Droste meisjes. Onder andere Arthur Tuytel, oud winnaar van de Dutch Pastry Award, staat te demonstreren. De Ridderstraat pakt groots uit met veel kinderactiviteiten.

BUTCHER’S HEAVEN

Vrijdag 13 t/m zondag 15 oktober 2017, Amsterdam

Butcher’s Heaven zal van vrijdag 13 t/m zondag 15 oktober de Centrale Markthal op het Foodcenter in Amsterdam omtoveren tot een paradijs voor de carnivoor. Waar het ooit draaide om aardappelen, groente en fruit gaat het nu om vlees in de meest uitgebreide zin van het woord. Grote stukken gebraad, verfijnde nobele delen, maar ook de zgn. vergeten delen krijgen hier hun eigen podium.

Niet teveel garnituur, maar vlees!

butchers heaven evt

Printen