Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
- Advertentie -
Adverteren op deze plek? Klik hier!

- Advertentie -

Culinaire evenementen

Culinaire evenementen op Lekker Tafelen. Hier proberen we de mooiste evenementen voor je op een rij te zetten. Ga in het weekend lekker op  pad, bezoek een foodevent en doe je boodschappen op lokale markten. Je vind hier informatie over markten, foodtruck evenementen, workshops en festivals. Wij zoeken niet naar de grootste, maar naar de leukste foodevents. Mis je een evenement bij jou in de buurt? Tip ons via info@lekkertafelen.nl

Meld uw evenement bij ons aan! Organiseert u een culinair evenement? Laat het ons weten. Mogelijk plaatsen wij ook uw evenement op deze pagina. Klik hier om uw evenement aan te melden. Plaatsing is kosteloos

Mei

Pop-up restaurant Asperges in het veld Cromvoirt

16 mei 2019 tot en met 2 juni 2019 – Cromvoirt (Brabant)

GENIETEN VAN HET WITTE GOUD OP EEN UNIEKE LOCATIE

12 gastrestaurants, 18 dagen open, 5000 gasten (2018)
Pop-up restaurant Asperges in het veld is een bijzonder evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Op en top genieten van het witte goud, de trots van ons Brabantse land in een unieke omgeving!
Ruim 2 weken lang zal voor de 5e keer ons pop-up restaurant verrijzen direct aan de aspergebedden van Verhoeven Asperges in Cromvoirt. Direct onder de rook van ‘s-Hertogenbosch.

Ons stijlvolle restaurant biedt plaats voor zowel individuele gasten, als groepen tot een maximum van 175 gasten. en bent u benieuwd naar de geheimen van het witte goud? Laat u dan rondleiden door Biologisch Dynamische aspergekweker Eric Verhoeven en steek zelfs uw eigen asperges als u dat wenst.

STIJLVOL LUNCHEN EN DINEREN MIDDEN IN DE NATUUR!
12 top-restaurants, waarvan 5 met 1 Michelin ster koken met het beste wat Brabant te bieden heeft.
Kom genieten van een mooi stukje Brabantse cultuur, bekijk het programma en reserveer uw plaatsen via de website.

LUNCH – DINER – TOP-CHEFDAGEN – EVENT OP MAAT – RONDLEIDINGEN

ZIE OOK AFTERMOVIE OP ONZE WEBSITE.

Info: Frank de Bot 06-32055444

www.aspergesinhetveld.nl

tong tong fair den haag malieveld

Tong Tong Fair Den Haag

23 mei t/m 2 juni

Ook dit jaar strijkt de Tong Tong Fair weer neer op het Malieveld in Den Haag. De 61e editie van het 11 daagse evenement. Het evenement is uitgegroeid tot een plek waar jong en oud en Oost en West elkaar ontmoeten en waarvoor vele tientallen deelnemers uit Zuidoost-Azië naar Den Haag reizen. Den Haag, ook wel Indische hoofdstad van de wereld genoemd, mag weer rekenen op meer dan 80.000 bezoekers uit heel Nederland en omringende landen.

Op de Tong Tong Fair is volop aandacht voor food. Ontdek de doerian, proef in het kooktheater, eet onweerstaanbare pasteitjes en nog veel meer.

Klik hier voor meer info

Over Tong Tong Fair

De Tong Tong Fair is geworteld in de Indische hoofdstad van de wereld, Den Haag, en komt voort uit de Pasar Malam Tong-Tong/Besar. Het is een actuele mix van Oost en West en altijd in beweging. Door samenzijn en creativiteit blijft de Indische cultuur zich ontwikkelen. De Tong Tong Fair is een optelsom van een internationale beurs, een food event en een cultureel festival, georganiseerd in diverse themapaviljoens met podia.

5 mei viering amsterdam

5 Mei Viering Plein ’40-’45

5 mei – Plein ’40-’45, Amsterdam

Kom naar de 5 Mei Viering Plein ‘40-’45 voor een dag verbinding, verhalen en vermaak als ‘Familie Amsterdam’. Struin langs de Amsterdam BLEND Market en Kids’ Vrijmarkt kraampjes vol curiosa, cadeaus en creaties. Proef van wereldse delicatessen en relax op het terras. Doe mee met activiteiten en geniet van live optredens.
Plein ’40-’45 1063KP Amsterdam 12:00-18:00. Toegang voor bezoekers is gratis.

Wil je ook een (food)kraam of een activiteit organiseren? Iedereen kan meedoen: bewoners, creatieven, lokale ondernemers en sociale initiatieven. Vertel ons jouw idee en boek je standplaats via www.amsterdamblendmarket.nl. Buurtbewoners kunnen zich vooraf aanmelden voor de Vrijheidsmaaltijd (200 plekken, vol=vol).

Juni

Farm & Country Fair

21 juni 2019 tot en met  23 juni 2019 – Aalten

De Farm & Country Fair is een opvallend belevenisfestival voor elke leeftijd. Een hele dag shoppen bij 400 stands, genieten van mooie Engelstalige akoestische muziek, kijken naar een grote variatie aan shows, leuke kinderactiviteiten, een dag is bijna te kort. Vergeet niet een bezoek aan het kooktheater in de culinaire tent. In deze grote tent kun je kopen, proeven, maar vooral de verhalen achter de heerlijke producten horen. Bezoek ook de verschillende foodtrucks op het terrein.
Op vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni geopend van 10.00 tot 21.00 uur, op zondag 23 juni van 10.00 tot 18.00 uur.

www.countryfair.nl