Culinaire evenementen

Culinaire evenementen op Lekker Tafelen. Hier proberen we de mooiste evenementen voor je op een rij te zetten. Ga in het weekend lekker op  pad, bezoek een foodevent en doe je boodschappen op lokale markten. Je vind hier informatie over markten, foodtruck evenementen, workshops en festivals. Wij zoeken niet naar de grootste, maar naar de leukste foodevents.

Mis je een evenement bij jou in de buurt? Tip ons via info@lekkertafelen.nl


Culinaire evenementen - AUGUSTUS


kannen en kruiken
Kannen en kruiken

Donderdag 10 t/m zondag 13 augustus 2017, Amersfoort

Bier- en wijnliefhebbers kunnen in het prachtige Burgemeester Brouwerplantsoen hun hart ophalen aan spannende brouwsels en smaakvolle wijnen. Een goede bodem voor al dat lekkers leg je bij de verschillende mobiele keukens. En de tofste bands en DJ’s voorzien je van een bijpassende soundtrack van je festivaldag. De toegang is gratis, je koopt alleen je eerste glas. Proost!

CuliNESSE 2017
CuliNESSE 2017

Vrijdag 17 t/m zondag 18 augustus, Rotterdam

Op het strand aan de Zevenhuizerplas kun je weer genieten van culinaire hoogstandjes van verschillende gerenommeerde restaurants uit de regio, optredens van bekende artiesten en tal van andere activiteiten.

Rrrollend
Rrrollend

Rrrollend Foodtruckfestivals is het meest knusse foodtruckfestival dat georganiseerd wordt op de gezelligste pleinen in steden door heel Nederland!

Donderdag 3 t/m zondag 6 augustus 2017, Den Haag

Vrijdag 11 t/m zondag 14 augustus, Venray

Vrijdag 18 t/m zondag 20 augustus, Hoofddorp

Eten op Rolletjes
Eten op rolletjes

Vrijdag 18 t/m zondag 20 augustus 2017, Zeist

Eten op Rolletjes strijkt dit jaar neer in ZEIST! Van 18 t/m 20 augustus 2017 toveren ze voor de eerste keer de prachtige kasteeltuin van Slot Zeist om tot openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin.

Ontdek nieuwe smaken bij één van de keukens op rolletjes. Er is aanbod voor iedereen! Plof met de hele familie neer op een picknickkleed en deel hapjes met elkaar. Maak nieuwe vrienden aan één van de grote houten tafels. Doe met je kinderen mee in het poppentheater of schuif aan bij het schminken. Laat je verrassen door straattheater en sluit de dag af met de lekkerste live muziek van lokale bandjes en DJ’s!

Utrecht tapt
Utrecht tapt

Zaterdag 26 en zondag 27 augustus 2017, Utrecht

TAPT komt naar Utrecht. YEHESS! Utrecht TAPT is niet zomaar een bierfestival…. Verwacht meer dan 100 verschillende bieren uit binnen- en buitenland, heerlijk eten, veel spelletjes en fantastische artiesten waardoor je tot in de late uurtjes zal dansen! En… nog veel meer moois, leuks en fijns voor de nodige glimlachjes.


Culinaire evenementen - SEPTEMBER