Adverteren

Online adverteren?

Bereik tot 600.000 thuiskoks per maand

Succesvol online adverteren op Lekker Tafelen

Behaal succes met eenvoudige maar uitgebalanceerde advertenties op Lekker Tafelen. Plaats de advertentie alleen op de plek waar deze het hoogste succes behaalt.

Wij positioneren altijd in overleg op onder andere:

  • regio / locatie
  • onderwerp / content relatie
  • apparaat ( desktop / laptop of tablet / mobiele telefoon )

Live rapportage voor optimale controle

Wij bieden bij alle advertenties real time rapportages. Aan het einde van de week ontvang je ook per mail een overzicht van de resultaten van je advertentie. Wij meten op:

  • Views
  • Kliks

Betaal alleen voor advertenties die ook gezien worden

Promoot je bedrijf of product. Wij zorgen dat die advertentie ook echt gezien wordt. Kosten worden berekend aan de hand van het aantal views dus niet per dag.

Online adverteren

Gratis promotie

Lekker Tafelen heeft een missie. Wij promoten verse ingrediënten en willen niets liever dan dat onze lezers aan de slag gaan met echt verse ingrediënten.

Daarom dagen wij lokale leveranciers van deze verse ingrediënten uit. Promoot je bedrijf nu gratis in onze rubriek VERS & LOKAAL.

Doe mee, het kost je echt helemaal niets. Vers & Lokaal is een onderdeel van Lekker Tafelen en bedoelt om onze lezers in contact te brengen met de mooiste verse producten in hun regio. Dit project is een eerste stap. Er volgen er dus nog meer.

De rubriek is niet alleen bedoeld voor online ondernemers, maar zeer zeker ook voor offline ondernemers!

Registratie is voor dit onderdeel verplicht. Zo houd je zelf de controle over de online gegevens die je presenteert in deze rubriek en kun je bijsturen waar nodig.

Alle inschrijvingen in deze rubriek worden gecontroleerd door onze redactie. Inschrijving door niet gerelateerde bedrijven is uitgesloten.

Schrijven in opdracht? Daag ons maar uit!

Wij krijgen regelmatig de vraag of we niet een artikel kunnen schrijven over een bedrijf of product. Het antwoord daarop is bijna altijd nee. Wij doen niet aan linkbuilding en de promotie van producten in opdracht van een bedrijf.

Artikelen schrijven doen we dan ook uitsluitend voor onze lezers. Schrijven over bedrijven of producten op verzoek doen we dus alleen als wij van mening zijn dat dit van meerwaarde is voor onze lezers. Je mag ons uiteraard op dit vlak altijd uitdagen ?

Andere manieren van samenwerken

Iedere vorm van samenwerking is welkom mits die samenwerking past bij onze missie: Bijdragen aan gezonder eten met meer smaak door het gebruik van verse ingrediënten. Heb je een leuk idee of een aanvulling op onze website? Laat het ons dan vandaag nog weten.

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten