Adverteren

Online adverteren?

Bereik tot 600.000 thuiskoks per maand

Kwaliteit en inhoud

Wij focussen op kwaliteit en inhoud. In onze recepten delen we praktijktips uit de echte thuiskeuken. Teksten zijn niet bij elkaar verzonnen door marketingmeisjes maar door echte thuiskoks met de nodige kookervaring.

600.000 thuiskoks uit Nederland en België

Lekker Tafelen is trots op het grote percentage terugkerende bezoekers. Gewoon trouwe fans die ook regelmatig onze recepten namaken. Bij ons geen reactielijnen vol met OMG’s of Oh wat leuk! Maar in de mailbox en op social media kanalen treffen we regelmatig foto’s van nagemaakte recepturen.

Alleen maar banners

Samenwerken is bij Lekker Tafelen niet mogelijk in tekst. Wij schrijven niet in opdracht. Ons team werkt met eigen thema’s binnen centrale onderwerpen. Hiermee focussen we volledig op de lezer. Wij bieden de lezer waar die het meest van houdt.

Maar wel hele effectieve banners

Een banner plaatsen is één. Er ook effect uithalen is twee. Bij Lekker Tafelen weten we exact hoe we uw banner effectief in kunnen zetten. Zorg dat uw bedrijf optimaal onder de aandacht komt met onze geavanceerde technieken.

Lokaal

Laat uw banner alleen zien waar deze ook nodig is. Adverteren in de verkeerde regio kost onnodig veel geld en levert u geen effect

Uw doelgroep

Plaats uw banner bij relevant content. Door de juiste content targeting kun je echt een groots effect bereiken. Dat is slim zaken doen.

Flexibel

Wijzig een banner binnen de looptijd zo vaak als nodig is. Een nieuwe reclame? Dat kan! zonder ingewikkeld gedoe.

Live rapportage

Met onze live rapportages weet u altijd direct waar u aan toe bent. Geen kleine lettertjes of slinkse toestanden, maar gewoon 100% duidelijkheid.

Adverteer al vanaf € 50 euro per maand. Daarmee kunt u tot 12.000 mensen bereiken.

Let op: Minimale orderwaarde is € 150,–

Neem contact op en profiteer direct

Uw marketingbudget is geen gok

Wij doen niet aan gokken. U weet bij ons altijd exact wat u krijgt voor uw geld. Over budgetten heengaan bestaat niet in ons systeem. Wij gaan altijd uit van twee factoren:

Bepaal uw budget

Bepaal de looptijd van uw campagne

Aan de hand van deze factoren weet u exact hoe vaak uw banner wordt weergegeven ( en u volgt dat in onze live rapportage ) en wanneer uw banner wordt weergeven. Kortom, wij houden van duidelijkheid.

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten