Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Adverteren

Voordelig adverteren en toch de beste resultaten? Het kan écht!

Hoe? 

  1. Betaal alleen als uw campagne ook écht gezien wordt.
  2. Laat uw campagne op de juiste plaats zien.
  3. Meet de resultaten en stuur tijdig bij
  4. U levert kwaliteit, wij doen dat ook.
  5. Wees creatief, wij denken graag mee.

Meer weten? Klik op onderstaande button en schrijf u geheel vrijblijvend in voor ons mailmagazine vol tips en kortingen.

Turkse pide - Euroma specerijen

Speciaal voor de kleine ondernemer

Onze systemen zijn zodanig aangepast dat het juist voor de kleine ondernemer interessant is om te adverteren. Laat bijvoorbeeld uw advertentie alleen rond uw eigen locatie zien. Relateer uw advertentie aan het juiste content voor een optimaal bereik van de juiste doelgroep. Deel uw wekelijkse aanbiedingen lokaal. Laat u informeren en mis deze kans niet.

Effectieve banners

Wij informeren u graag over de beste banner plaatsen op onze website. Een flexibel en meetbaar systeem zorgt voor optimaal resultaat.

Content deals

Op Lekker Tafelen  publiceren we alleen eigen content. Wij doen niet aan gesponsord content. Past uw visie bij de onze? Dan is het mogelijk dat wij een artikel over uw product of bedrijf op onze website plaatsen. Informeer naar de mogelijkheden.

350.000 bezoekers per maand

Gezocht: Slagers, Visspecialisten, Kaasspecialisten, Kookwinkels, Marktkoopmannen etc etc.

Wij verwijzen in onze artikelen en recepten graag naar lokale specialisten. Wij dragen deze vakmannen en -vrouwen een warm hart toe. Laat op ons platform zien waarom de consument bij u moet zijn.

We zijn trots op onze eerdere samenwerkingen met:

Slagerij Spoelder

Vis Winkel Online

Mepra

Philadelphia

Euroma

Albert Heijn

Iglo

Alphenaer

La Place

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer