Recepten om zelf te maken



Amazing Oriëntal komt met culinaire show op TV

Amazing Oriëntal in zee met Peking Express. Vanaf 3 april om 20.30 uur te zien bij Net5. Een tocht langs prachtige rijstvelden in Vietnam en nog veel meer.

Lees Meer

Avocado en Zoete aardappel van Colette Dike

“Avocado” en “Zoete aardappel” van Colette Dike van Fooddeco.nl. Twee boeken waarin food en styling op een prachtige manier samenkomen.

Lees Meer

Voorjaarssalades; Verse salades om het voorjaar te vieren

Dressing uit een flesje? Echt niet! Volle tassen van de groenteman, verse ingrediënten, homemade dressing, geen restjes en heel veel inspiratie voor verse voorjaarssalades.

Lees Meer

Ontbijtwafel met ham en kaas

Ontbijtwafel met ham en kaas, de klassieke tosti maar dan als wafel met een gebakken ei on-top omdat een ontbijt zonder ei niet helemaal af is.

Lees Meer

Scones met kaneel en suiker

Scones met kaneel en suiker: Je kent ze vast wel die driehoekige zoete broodjes met kaneel en suiker. Met dit recept maak je ze in no time zelf.

Lees Meer

RYPP: Rotterdams eerste wijnfestival

Van vrijdag 26 mei tot en met zondag 28 mei strijkt RYPP Wijnfestival neer op het dak van de Hofbogen in Rotterdam. Superleuke tip voor het weekend dus.

Lees Meer

Pannenkoeken met spek en ander beleg

Pannenkoeken met spek is een echte Hollandse klassieker. Wij vertellen je hoe ze maakt en geven je twee manier van pannenkoekenbakken met beleg.

Lees Meer

Maissoep met rivierkreeftjes

Mais is een heerlijk zoete groente daarom bij kinderen ook vaak heel geliefd. Maak er deze lekkere maissoep met rivierkreeftjes van, simpel en smakelijk.

Lees Meer

Gehaktballen in jus; basisrecept om zelf te maken

Gehaktballen in jus, wie is daar nou niet groot mee geworden. Wij vertellen je hoe je zelf de lekkerste gehaktballen in jus kunt maken.

Lees Meer

Lentekriebels: Welke wijn drinken we bij asperges?

Lentekriebels: asperges & witte wijn – Het zonnetje laat zich weer zien, yes, de lente is begonnen! Welke wijn drinken we bij asperges in 2017?

Lees Meer

Spinaziepannenkoekjes met gebakken groente

Geen zoete pannenkoek met jam of stroop maar deze keer eens een hartige pannenkoek, namelijk spinaziepannenkoekjes met lekker veel groente; een blijvertje !

Lees Meer

Groninger borrel in Amsterdam – Gomibo

Vrijdag 24 maart 2017 organiseert Hooghoudt de Gromibo, de enige echte Groningse vrijdagmiddagborrel in Amsterdam. Natuurlijk met droge worst.

Lees Meer

Broodje ei met zalm en prei uit de oven

Geen zin of tijd om uitgebreid te koken? Of juist wel zin om uitgebreider te lunchen? Dit broodje ei met zalm en prei uit de oven is de oplossing.

Lees Meer

Culinair genieten in Rotterdam-Zuid

Tijdens Tafel op Zuid kun je jezelf twee dagen in de culinaire watten laten leggen. Zaterdag 25 en zondag 26 maart 2017. Doen!

Lees Meer

Cappuccino van champignonsoep

Een laagje schuim bovenop je soep is heerlijk romig en geeft je soep een luxe uitstraling. Cappuccino van champignonsoep is een luxe verrassing op tafel.

Lees Meer

Toscaanse tosti

Een super simpel recept voor Toscaanse tosti. Snel gemaakt dus en een heerlijke aanvulling voor je lunch, maar ook bij een gezellige High Tea.

Lees Meer

Soep van veldsla met hamcrumble

Dat je met veldsla zoveel meer kunt dan het alleen maar te gebruiken als garnering, weten gelukkig steeds meer mensen. Probeer eens deze soep van veldsla.

Lees Meer

Rösti van aardappel; de basis met handige tips

Origineel maak je rösti van aardappel. Wij hebben het basisrecept voor je met een aantal tips voor die lekkerste rösti uit Zwitserland!

Lees Meer

Rauwkost van komkommer, wortel en sinaasappel

Deze rauwkost van komkommer, wortel en sinaasappel is lekker fris en gezond. Door het sinaasappelsap heb je geen dressing nodig.

Lees Meer