Recepten om zelf te maken



Magische wortelcake; Eén beslag, drie texturen

Een echt verrassende cake. Je gebruikt slechts één beslag en toch ontstaan er drie verschillende lagen. Ontdek hoe het werkt en bak deze magische wortelcake

Lees Meer

Hartige cake; gevuld met ham, kaas, bacon en olijven

Simpel en lekker, dat is deze hartige cake. Hartige muffins zien we wel vaker maar ook een cake kun je prima vullen met hartige ingrediënten.

Lees Meer

Kapsalon: Dé snackbar klassieker zelf maken

Kapsalon, de snackbar klassieker kan je ook gewoon zelf maken. Met verse friet natuurlijk. Wij vertellen je precies wat een kapsalon is en hoe je hem maakt!

Lees Meer

Worteltortilla’s met roomkaas, rucola, zalm en tomaatjes

Groentjes en een stukje vis voor tussen de middag? Deze worteltortilla’s met zalm zijn een heerlijke lunch. Geen worteltortilla’s? Maak dan tortilla’s zelf.

Lees Meer

Kippenstoof met polenta-balletjes

Kippenstoof met polenta is een gerecht wat je perfect kunt aanpassen naar het seizoen. En je maakt hem met kippendijfilet, wij vertellen je graag waarom.

Lees Meer

Vlechtbrood met gedroogd fruit; voor wat gezelligheid op tafel

Een lekker zoet brood, gevuld met gedroogde vruchten en noten. Het brood is gevormd in een vlecht omdat een vlechtbrood echt veel gezelliger staat op tafel.

Lees Meer

Kip Korma; Indiase Klassieker met yoghurt

Kip Korma is een mild Indiaas gerecht bestaande uit o.a. vlees, yoghurt en veel specerijen waaronder kardemom. Wij vertellen hoe je Kip Korma zelf maakt!

Lees Meer

Pure Italiaanse keuken, Franz Conde en Roberto Payer

Gerechten die gemaakt worden in een restaurant, zullen over het algemeen net even anders zijn dan de gemiddelde Italiaan thuis op tafel zet. In dit kookboek vind je een mix hiervan.

Lees Meer

Soesjes van aardappel en pastinaak

In plaats van aardappelkroketjes kun je deze soesjes van aardappel en pastinaak proberen. Sensationeel lekker en met deze uitleg kun jij ze ook maken.

Lees Meer

Pizza Hawaï & Pizza Salami; Zelfgemaakt het lekkerst

Pizza Hawaï en pizza salami zijn zelf gemaakt veel lekkerder dan uit een diepvriesdoosje. Wij vertellen je hoe en geven je advies m.b.t. de ingrediënten.

Lees Meer

Witlof soep op z’n Hollands met ham en kaas

Een witlof soep komt vooral in België veel op tafel. Maar waarom eigenlijk? Daarom maakte ik deze Hollandse versie van de witlof soep met ham en kaas.

Lees Meer

Dronken mandarijntjes op een krokant bedje

Mandarijntjes gemarineerd in een siroop met Grand-marnier geserveerd met een heerlijk krokant koekje. Dronken mandarijntjes zijn heerlijk bij je dessert!

Lees Meer

Chocolademousse; Heerlijk klassiek met een scheutje likeur

Deze fluweelzachte chocolademousse met een volle pure smaak is een ware traktatie voor de echte chocolade liefhebber. Chocolademousse op klassieke wijze

Lees Meer

Bananenijs; supergezond en lekker romig

Bananenijs van alleen maar banaan. Ontzettend lekker, romig en gezond. Of je nu aan je gezondheid werkt of gek bent van banaan, deze moet je een keer maken!

Lees Meer

Rendang, Klassieker uit de Indische keuken

Heel de wereld maakt stoofpotjes en de pittige Rendang uit Indonesië is net zo’n klassieker als de Boeuf Bourguignon uit Frankrijk.

Lees Meer

Winterse fruitsalade; voor een flinke vitamineboost

Extra vitamientjes kunnen we allemaal wel gebruiken, met deze winterse fruitsalade die we serveren op een bananenwafel krijg je extra vitaminen binnen.

Lees Meer

9 ontbijt ideeën met banaan

De banaan wordt meestal gewoon uit het vuistje gegeten, toch kun je er heel veel meer lekkers mee maken. Wij geven je 9 ontbijt ideeën met banaan.

Lees Meer

De banaan als anti-kater middel

Hoofdpijn, misselijk…oftewel een kater !! De banaan beschikt over een aantal eigenschappen die je kunnen helpen sneller van je kater af te komen.

Lees Meer

Sandwich met roomkaas en banaan

Sandwich met roomkaas en banaan, heel simpel en makkelijk te maken en heerlijk om te eten. Gewoon om van je ontbijt een klein feestje te maken.

Lees Meer