Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Pasta met doperwten en gerookte zalm

Pasta kun je natuurlijk heel het jaar door eten. Maar in de lente, wanneer we allemaal niet kunnen wachten op de zomer, is een frisse pasta wel zo lekker. Bijvoorbeeld deze pasta met gerookte zalm en doperwten. Het is een lichte pasta door het gebruik van ricotta.

Verse Tuinbonen; 5 recepten om ze eens anders op tafel te zetten

Het seizoen van de verse tuinbonen is weer geopend. Waarom dan niet gezellig een middagje bonen doppen op de tuintafel. Genieten van het zonnetje en ja hoor, je mag best een slokje rosé nemen, terwijl je hard werkt aan een verse maaltijd. Lekker Tafelen zet vijf ideeën op een rij om die verse tuinbonen tot een succes te maken.

Pasta met daslookpesto en warm gerookte zalm

Door te kiezen voor verse, smaakvolle ingrediënten, til je een relatief eenvoudig pasta gerecht naar een heel ander niveau. Pasta met daslookpesto is daar een top voorbeeld van. Gecombineerd met een stukje warm gerookte zalm is dit een echt feestelijke maaltijd.

De RIESLINGWEEKS komen er weer aan!

Van 1 t/m 17 juni 2018 kun je tijdens de RieslingWeeks Duitse Rieslingwijnen (her-)ontdekken! Want dan staan Duitse Rieslings in heel veel restaurants en winkels in de spotlight! Liever thuis? Ook diverse wijnwinkels doen mee aan de Rieslingweeks door middel van speciale acties met Duitse wijn. Check het hier.

Daslook; 5 recepten met “onkruid”

Daslook is een plant uit de lookfamilie en net als knoflook, bieslook, prei en ui een echte smaakmaker. De intense smaak van daslook is zeer geschikt voor het op smaak maken van je gerechten. Het leuke van daslook is dat deze vaak gewoon in jouw achtertuin staat. Wij zetten 5 recepten met daslook op een rij.