Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Oud brood verwerken; diverse tips tegen voedselverspilling

Oud brood verwerken is nog nooit zo makkelijk geweest, wij bieden je recepten en tips. Voorkom voedselverspilling, dit is zo zonde en eigenlijk ook gewoonweg helemaal niet nodig. Vanaf vandaag ga je oud brood verwerken tot heerlijke gerechten. Van croutons tot broodpudding.

Pastinaak-pompoensoep

Voor het recept van Pastinaak-pompoensoep combineerde ik deze twee groenten tot een prachtig licht-oranje soepje. Zacht en licht zoetig van smaak.

Gehaktballetjes in satésaus

Gehaktballetjes in satésaus, nee niet die uit een blikje maar lekker vers en zelfgemaakt. Inclusief tips voor een goede en lekkere satésaus.

Skrei in ‘t groen

Een prachtig, restaurant waardig visgerecht dat je thuis makkelijk op tafel kunt zetten. Skrei in 't groen met waterkers, spinazie en platte peterselie.

Oma’s gehaktballen

Het recept voor Oma's gehaktballen in een heerlijke jus. Vroeger gemaakt op het petroleumstel, nu gewoon in de pan maar wel volgens hetzelfde recept.

Rode grapefruittaart

Deze rode grapefruittaart is een absolute hit. Heerlijk fris met een tropische twist door de toegevoeging van geraspte kokos.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer