Recepten om zelf te maken



Venkelsoep 0

Voorgerecht voor 4 personen

Lees Meer

Tropische visschotel met venkel 0

Hoofdgerecht voor 4 personen

Lees Meer

Sperziebonensalade met venkel 0

Bijgerecht / salade voor 4 personen

Lees Meer

Spaghetti met venkel en olijven 0

Hoofdgerecht voor 4 personen

Lees Meer

Romige venkel uit de oven 0

Bijgerecht voor 4 personen

Lees Meer

Kreeft met venkel 0

Hoofdgerecht voor 4 personen

Lees Meer

Kabeljauw met venkel en monchou 0

Hoofdgerecht voor 4 personen – Bereiding 15 minuten – Oventijd 1 uur

Lees Meer

Venkel kip 0

Bijgerecht voor 4 personen

Lees Meer

Venkel in hamsaus 0

Bijgerecht voor 4 personen.

Lees Meer

Venkel uit de oven 1

Bijgerecht voor 4 personen.

Lees Meer

Aardappelsalade met gerookte paling 0

Let op, recept voor 2 personen

Lees Meer

Aardappelsalade 1 0

4 grote aardappelen 1 el zure room of crème fraîche 1 el mayonaise 1 el fijngehakte tuinkruiden (peterselie, bieslook, kervel) zout en peper 1/4 ui, gesnipperd 4 mooie slabladeren 8 zwarte olijven Boen de aardappelen schoon en kook ze in Lees Meer

Aardappelsalade met tomaten 0

400 gram aardappelen 2 blikjes cornedbeef 4 trostomaten 4 grote zure augurken 1,5 deciliter zure room 2 eetlepels citroensap 1 theelepel mosterd zout en peper wat slablaadjes 2 eieren Schil de aardappel en kook ze in een beetje water met Lees Meer

Aardappelsalade met ham 0

1,5 kg aardappelen zout en peper 4 eieren 1/2 dunne komkommer ongeschild in reepjes 4 geroosterde paprika`s (pot) in reepjes 3 tomaten, zaadjes verwijderd, in partjes 300 achterham in repen 2 kleine rode uien in ringen Voor de dressing: 6 Lees Meer

Opperdoezers uit de oven 0

Let op, bijgerecht voor 2 personen

Lees Meer

Welke aardappel, waarvoor? 6

Een klein overzicht:

Lees Meer

Casselerrib met appel en ui 0

Hoofdgerecht voor 4 personen

Lees Meer