Recepten om zelf te maken



Scones met geitenkaas, honing en tijm

Scones met geitenkaas, honing en tijm, is het nu zoet of is het hartig? Ik weet t eigenlijk niet zo goed, maar wat ik wel weet is dat ze verrukkelijk zijn.

Lees Meer

Oosterschelde kreeft: een bijzondere vangst

De oosterschelde kreeft is alleen in het seizoen verkrijgbaar. Een echt lokale lekkernij uit Zeeland. Oosterschelde kreeft ontdekken? Lekker Tafelen!

Lees Meer

Aspergequiche van groene asperges met lekker veel kaas

Deze aspergequiche met groene asperges dankt zijn uitgesproken smaak aan het gebruik van Chaumes kaas, een romige kaas met een licht pikante smaak.

Lees Meer

Gemengde salade met crumbles van geitenkaas

Gezond lunchen? Deze gemengde salade met crumbles van geitenkaas, stukje peer, granaatappel en diverse zaden is een smaakvolle tip.

Lees Meer

BrazelBerry planten; delicious en beautiful voor tuin, terras of balkon

Ook zo gek op blauwe bessen of bramen ?? De BrazelBerry collectie maakt het mogelijk ze in je eigen tuin of op je eigen balkon te kweken en te oogsten.

Lees Meer

Tosti met geitenkaas en noten

Een tosti standaard? Nee hoor. Verras eens met een ander ingrediënt. In deze tosti met geitenkaas en noten gebruiken we geiten camembert.

Lees Meer

Asperge-honing mousse met rabarber-aardbei compote

Asperge gebruiken in een dessert, het klinkt wat vreemd maar toch is het verrassend lekker, zeker in combinatie met een frisse rababer-aardbeicompote.

Lees Meer

Baked Louies – Feest: 100 heerlijk hippe recepten

Feest van Baked Louies is een feestelijk boek dat vooral studenten aan zal spreken. Gemaakt vanuit de studentenkeuken voor echte studentenfeestjes.

Lees Meer

Frambozen scones

Frambozen scones brengen net even iets anders dan normaal. Ze zijn verrassend, fruitig en niet alleen geschikt voor een High Tea. Neem ze mee voor onderweg.

Lees Meer

Gehakt, de meest veelzijdige stukjes vlees. Weet je echt wat je eet?

Gehakt bestaat uit dierlijk vlees en dierlijk vet, koop je vers en maak je zelf aan. Wat zijn de regels voor de samenstelling (zonder rare toevoegingen)?

Lees Meer

Alle dagen soep, 100 recepten voor elk seizoen

Soep, we eten het als maaltijd, als tussendoortje, warm of koud, stevig of toch licht, het kan allemaal. Dit boek biedt in ieder geval de nodige inspiratie.

Lees Meer

Een High Tea organiseren doe je zo; Tips & Trucs

Wil je een High Tea organiseren voor je vriendinnen? Dat vergt wel enige voorbereiding. We geven je tips & trucs om die voorbereiding makkelijker te maken.

Lees Meer

Chocolate in a Bottle: ‘Het beste uit twee werelden’

Chocolate in a Bottle is een mousserende wijn, gemaakt van chardonnay druiven, waaraan natuurlijke extracten van cacao en hazelnoot zijn toegevoegd.

Lees Meer

Visschotel van rode poon met postelein

Vers koken? Dit recept bewijst dat het een feest is. Met eenvoudige ingrediënten zet je deze bijzondere visschotel op tafel. Zeer de moeite waard!

Lees Meer

Brosse koekjes bakken

Volgens de van Dale betekent “bros” makkelijk breekbaar. Volgens ons zijn deze brosse koekjes gewoon een traktatie. Gebakken in een cupcake vorm.

Lees Meer

Vegetarische groente lasagne

Deze vegetarische groente lasagne zit vol vitaminen. Een gezonde, makkelijke en snelle maaltijd voor een doordeweekse dag.

Lees Meer

Vispannetje van poon en wijting; lekker & makkelijk

Vispannetje met poon en wijting is een heel makkelijk visrecept dat je met aardappelpuree serveert. Lekker gezond met vis uit onze eigen Noordzee.

Lees Meer

Stamppot pastinaak met champignon uienstoof

Pastinaak is een echte Hollandse groente en weer helemaal terug. Maak daar deze mooie stamppot pastinaak mee met gestoofde champignons en ui.

Lees Meer

Bananasplittaart; Net als het ijsje maar dan anders

Bananasplittaart, een taart gebaseerd op het alom bekende ijsgerecht “de bananasplit”. Lekker met banaan, chocolade, pistache en slagroom.

Lees Meer