Wat eten we vandaag? – Recepten, geïnspireerd op het seizoen en altijd met verse ingrediënten. Alle recepten zijn door onszelf gemaakt in onze eigen keuken. Op de bekende vraag ” wat eten we vandaag ” krijg je hier een antwoord. En, we hebben ieder recept voorzien van een persoonlijke touch. We geven tips en variaties en hopen dat ook jij ervaart dat koken helemaal niet zo moeilijk is.
Maandag
Risotto met snijbonen en blauwe kaas
Zin in een bordje vegetarisch comfortfood? Dan is deze risotto met snijbonen en blauwe kaas precies wat je nodig hebt!
Dinsdag
Kipgehaktballetjes in sinaasappelsaus
Gehaktballetjes in saté- of tomatensaus kent iedereen. Deze kipgehaktballetjes in sinaasappelsaus zijn eens iets anders en verrassend lekker.
Woensdag
Bloemkoolsoep met aardappel en Port Salut
Bloemkoolsoep is altijd een goed idee, maar met deze bloemkoolsoep met aardappel en Port salut zul je bonuspunten scoren bij je tafelgenoten!
Donderdag
Ovengegaarde zalm in roomsaus
Dit moet je proeven! Ovengegaarde zalm in roomsaus. De saus is zacht kruidig en vol van smaak. Het recept kun je ook in een koekenpan maken.
Vrijdag
Aardappelsalade met asperges; Proef het voorjaar
Asperges horen bij het voorjaar. Deze aardappelsalade met asperges is een fijne maaltijdsalade, maar ook een lekker bijgerecht bij de BBQ!
Zaterdag
Couscous salade met kip en mango
Deze couscous salade met kip en mango is een boost voor je zintuigen. Het ziet er niet alleen lekker uit, het ruikt en smaakt ook heerlijk.
Zondag
Eiercurry met paksoi
Een lekker en makkelijke recept voor eiercurry met paksoi. Met rijst erbij heb je een complete maaltijd voor doordeweeks of in het weekend.
Baktip v.d. week
Licht en luchtig gebak met verse aardbeien
Heerlijk licht en luchtig gebak met verse aardbeien. Maak zelf een heerlijk luchtig beslag (bienestich). Makkelijk en een absolute traktatie.

Reacties van onze lezers