Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
- Advertentie -
Adverteren op deze plek? Klik hier!

- Advertentie -

Weekmenu; Wat eten we vandaag?

Wat eten we vandaag? – Recepten, geïnspireerd op het seizoen en altijd met verse ingrediënten. Alle recepten zijn door onszelf gemaakt in onze eigen keuken. Op de bekende vraag ” wat eten we vandaag ” krijg je hier een antwoord. En, we hebben ieder recept voorzien van een persoonlijke touch. We geven tips en variaties en hopen dat ook jij ervaart dat koken helemaal niet zo moeilijk is.

Wat eten we Zaterdag

Wat eten we Zondag

Wat eten we Maandag

Wat eten we Dinsdag

Wat eten we vandaag?

Ons weekmenu geeft gezonde tips voor de hele week

Wat eten we Woensdag

Wat eten we Donderdag

Wat eten we Vrijdag

Baktip van de week

Paasrecepten

De vraag is natuurlijk ook wat we met Pasen eten. De Pasen komt weer dichterbij en dat is natuurlijk de tijd voor aardbeien, asperges, lamsvlees, raapsteeltjes en nog veel meer.

Ontdek het in onze paasspecial

Pasen recepten

Wat eten we vandaag?

Het blijft de altijd terugkerende vraag in onze huishoudens. Wat eten we vandaag? Lekker Tafelen geeft daar wekelijks een compleet antwoord op middels een gezond en huisgemaakt weekmenu. Wij hebben alle recepten zelf gemaakt in onze eigen keukens. Bovendien geven we bij alle recepten tips zodat de kans op mislukken tot een minimum beperkt wordt.

Seizoen

De recepten in ons weekmenu zijn altijd geïnspireerd op het seizoen. We werken met verse seizoensgroenten en pure, eerlijke en zoveel mogelijk lokale producten. Het grote voordeel van werken met seizoenen is dat we de impact op het milieu verkleinen, maar ook dat je altijd met de meest smaakvolle producten werkt. De kans is groot dat je met seizoensproducten ook minder diep in je buidel hoeft te tasten.

Wij hopen dat we je op deze pagina een antwoord gegeven hebben op de vraag “Wat eten we vandaag?”. Maak je één of meerdere van onze recepten? Dan vinden we het superleuk als je onder het recept laat weten of het een succes was of juist niet. Wij waarderen je reactie enorm!

Naast 7 recepten ( voor iedere dag één ) vind je hier ook een wekelijkse baktip. Ook deze baktip is natuurlijk geïnspireerd op het seizoen.

Tafel lekker!