Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Weekmenu; Wat eten we vandaag?

Wat eten we vandaag? – Recepten, geïnspireerd op het seizoen en altijd met verse ingrediënten. Alle recepten zijn door onszelf gemaakt in onze eigen keuken. Op de bekende vraag ” wat eten we vandaag ” krijg je hier een antwoord. En, we hebben ieder recept voorzien van een persoonlijke touch. We geven tips en variaties en hopen dat ook jij ervaart dat koken helemaal niet zo moeilijk is.

Zaterdag

Een mooi bordje kabeljauw

Kabeljauw Met Verse Groenten En Kerriesaus
Een ovenschotel met vis? Maak deze kabeljauw met verse groenten en kerriesaus. Durf je het te proberen? Dit recept wordt zeker een blijvertje op jouw menu.

Zondag

Varkenshaas spiesjes met paprika

Varkenshaas Spiesjes Met Paprika
Deze varkenshaas spiesjes met paprika kunnen bij de borrel, maar ook als vleesgerecht met gebakken aardappeltjes en groenten of op de barbecue.

Maandag

Bloemkool curry met cashewnoten

Bloemkool Curry Met Cashewnoten
Een heerlijke vegetarische bloemkool curry. Liever niet vegetarisch? Serveer deze bloemkool curry dan gerust met een flinke ( zelf gepaneerde ) schnitzel.

Dinsdag

eiersaus asperges

Klassieke Eiersaus Voor Asperges
Eet je asperges? Maak er dan deze klassieke eiersaus voor asperges bij. Geklaarde boter en een eitje. In no time op tafel en dat is écht smullen!


Wat eten we vandaag?

Ons weekmenu geeft gezonde tips voor de hele week

Woensdag

kip ovenschotel met aardappel en tomaat

Kip Ovenschotel Met Aardappel En Tomaat
Je kunt deze kip ovenschotel met aardappel en tomaat makkelijk van tevoren maken en vlak voor het eten in de oven schuiven voor een krokante laagje bovenop.

Donderdag

spinaziestamppot met een Italiaans tintje

Spinaziestamppot Met Een Italiaans Tintje
Hollandse kost met Italiaanse-, verse ingrediënten. Deze spinaziestamppot is smaakvol, gezond en een doordeweekse maaltijd voor het hele gezin.

Vrijdag

Pizza met gerookte zalm geitenkaas

Pizza Met Gerookte Zalm En Geitenkaas
Pizza met gerookte zalm en geitenkaas bestel je niet bij de pizzeria. Originaliteit komt vaak uit eigen keuken en ook qua smaak wordt je rijkelijk beloond.

Baktip

aardbeientaartjes

Aardbeientaartjes; Genieten Van Het Voorjaar
Van deze aardbeientaartjes met frangipane en gele room kan niemand afblijven. Serveer ze in voorjaar en zomer bij de koffie of thee of verras je collega’s!

Wat eten we vandaag?

Het blijft de altijd terugkerende vraag in onze huishoudens. Wat eten we vandaag? Lekker Tafelen geeft daar wekelijks een compleet antwoord op middels een gezond en huisgemaakt weekmenu. Wij hebben alle recepten zelf gemaakt in onze eigen keukens. Bovendien geven we bij alle recepten tips zodat de kans op mislukken tot een minimum beperkt wordt.

Seizoen

De recepten in ons weekmenu zijn altijd geïnspireerd op het seizoen. We werken met verse seizoensgroenten en pure, eerlijke en zoveel mogelijk lokale producten. Het grote voordeel van werken met seizoenen is dat we de impact op het milieu verkleinen, maar ook dat je altijd met de meest smaakvolle producten werkt. De kans is groot dat je met seizoensproducten ook minder diep in je buidel hoeft te tasten.

Wij hopen dat we je op deze pagina een antwoord gegeven hebben op de vraag “Wat eten we vandaag?”. Maak je één of meerdere van onze recepten? Dan vinden we het superleuk als je onder het recept laat weten of het een succes was of juist niet. Wij waarderen je reactie enorm!

Naast 7 recepten ( voor iedere dag één ) vind je hier ook een wekelijkse baktip. Ook deze baktip is natuurlijk geïnspireerd op het seizoen.

Tafel lekker!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More