Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Weekmenu; Wat eten we vandaag?

Wat eten we vandaag? – Recepten, geïnspireerd op het seizoen en altijd met verse ingrediënten. Alle recepten zijn door onszelf gemaakt in onze eigen keuken. Op de bekende vraag ” wat eten we vandaag ” krijg je hier een antwoord. En, we hebben ieder recept voorzien van een persoonlijke touch. We geven tips en variaties en hopen dat ook jij ervaart dat koken helemaal niet zo moeilijk is.

Maandag

Eenvoudige kip curry met sperziebonen

Eenvoudige Kip Curry Met Sperziebonen
De eenvoudige kip curry met sperziebonen is een vereenvoudigde versie van de oorspronkelijke curry. Probeer het eens uit!

Dinsdag

pittig gekruide noedels

Pittig Gekruide Noedels Met Courgette En Garnalen
Noedels met garnalen; De garnalen in deze pittig gekruide noedels laten zich ook prima vervangen door blokjes kipfilet of tofu.

Woensdag

Pie met gehakt, mais en abrikozen

Pie Met Gehakt, Mais En Gedroogde Abrikozen
De Engelse pie staat dan ook niet alleen maar voor zoetigheid, maar kan ook prima gevuld worden met een hartige vulling. Pie met gehakt dus in dit recept.

Donderdag

Kip Teriyaki

Kip Teriyaki Met Paksoi
Teri betekend glans en yaki betekend bakken. Wij krijgen er trek van. Jij ook? Kip Teriyaki staat echt zo op tafel. Zo eet je thuis uit de Japanse keuken.


Wat eten we vandaag?

Ons weekmenu geeft gezonde tips voor de hele week

Vrijdag

Mosselen met appel en kerrie

Mosselen Met Appel En Kerrie
Combineer mooie ingrediënten van het seizoen. Mosselen met appel en kerrie is een mooi voorbeeld. Appels en mosselen zijn er als de R in de maand zit.

Zaterdag

Lasagne van kipfilet en courgette

Verrukkelijke Lasagne Van Kipfilet En Courgette Met Een Vleugje Citroen
Mijn populaire zomer lasagne. Boordevol groenten, stukjes kip en een heerlijk frisse citroen roomsaus. Lasagne van kipfilet en courgette is net even anders.

Zondag

Aardappelsalade Met Feta, Tomaat En Komkommer

Aardappelsalade Met Feta, Tomaat En Komkommer
Deze aardappelsalade met feta, tomaat en komkommer kun je als lunchgerecht serveren met een knapperig stukje ciabatta brood.

Baktip

Hartige olijvenbroodjes

Hartige Olijvenbroodjes; Daar Hoeft Geen Beleg Op!
Deze hartige olijvenbroodjes zijn zó lekker dat je er geen beleg op hoeft te doen. Ideaal voor bij de soep of mee naar buiten als picknick of bij de BBQ!

Wat eten we vandaag?

Het blijft de altijd terugkerende vraag in onze huishoudens. Wat eten we vandaag? Lekker Tafelen geeft daar wekelijks een compleet antwoord op middels een gezond en huisgemaakt weekmenu. Wij hebben alle recepten zelf gemaakt in onze eigen keukens. Bovendien geven we bij alle recepten tips zodat de kans op mislukken tot een minimum beperkt wordt.

Seizoen

De recepten in ons weekmenu zijn altijd geïnspireerd op het seizoen. We werken met verse seizoensgroenten en pure, eerlijke en zoveel mogelijk lokale producten. Het grote voordeel van werken met seizoenen is dat we de impact op het milieu verkleinen, maar ook dat je altijd met de meest smaakvolle producten werkt. De kans is groot dat je met seizoensproducten ook minder diep in je buidel hoeft te tasten.

Wij hopen dat we je op deze pagina een antwoord gegeven hebben op de vraag “Wat eten we vandaag?”. Maak je één of meerdere van onze recepten? Dan vinden we het superleuk als je onder het recept laat weten of het een succes was of juist niet. Wij waarderen je reactie enorm!

Naast 7 recepten ( voor iedere dag één ) vind je hier ook een wekelijkse baktip. Ook deze baktip is natuurlijk geïnspireerd op het seizoen.

Tafel lekker!

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer