Kiwi cheesecake; veel vers fruit waar je vrolijk van wordt
Een no-bake kiwi cheesecake, een lust voor het oog en boordevol vezels en vitamine C. En het mooiste is, hij is niet eens moeilijk te maken.
Marmercake met advokaat
Deze marmercake met advokaat is zo lekker dat hij in no-time tot de laatste kruimel verorberd is. Een echte aanrader voor Pasen dus.
Whoopie pies voor de Pasen
Iets lekkers bij de koffie met Pasen? Maak samen met de kids deze whoopie pies. Een whoopie bestaat 2 cakejes met een vulling ertussen.
Kaas uien stokbrood uit eigen oven
Homemade Kaas uien stokbrood. Lekker bij de soep, lunch of borrel. Een kaas uien stokbrood is natuurlijk heerlijk als je het warm serveert.
Pasen bij de koffie
Bij feest hoort natuurlijk gebak en voor Pasen bij de koffie maak je het lekkerste gebak zelf of gezellig samen met de kinderen.
Appelcake; deze varianten wil je proeven! Inclusief handige tips
Door gebruik van verschillende recepten is de ene appelcake weer helemaal anders dan de andere. Welke heeft jouw voorkeur?
Bakken met banaan
Of het nu muffins, cake, een tarte tatin of een luxe taart is, bakken met banaan is leuk en lekker voor iedereen.
Eierkoeken bak je makkelijk zelf
Van verse eieren maak je makkelijk heerlijke eierkoeken. Eet ze naturel of maak er de lekkerste gebakjes of nagerechten mee.
Appelflappen; echte zelfgemaakte appelflappen
Met deze gouden tips maak je, behalve de allerlekkerste, ook de mooiste appelflappen, met een extra grote portie appelvulling.
Plaatcake met citrus en een heerlijke topping
Deze verrassende plaatcake met citrus heeft een lekker krokant korstje van kruimels en fruitige icing, lekker en makkelijk om te delen.
Bakken met peer (cake & divers)
Ben je liefhebber van cake en cheesecake of ben je een echte chocolade fan? Ook jij bakt vanaf nu de lekkerste creaties met peer.
Appeltaart bakken; verrassend gewoon of verrassend anders
In de herfst en winter zijn er weer volop appels hiermee kun je de lekkerste appeltaart bakken. Huisgemaakte appeltaart is het allerlekkerst!
Heerlijke soezen bakken voor bij de koffie of thee
Met deze tips bak je thuis de mooiste en lekkerste soezen, eclairs en profiteroles. Pas op, het kiezen van een vulling kan lastiger zijn.
Chocolademousse taart, de allerlekkerste!
Chocolade in drievoud want deze chocolademousse taart bevat pure chocolademousse en witte chocolademousse met stukjes chocoladekoekjes.
Focaccia met olijven en rozemarijn of met tomaatjes
Zelf een focaccia maken is leuk en lekker. Probber deze focaccia met olijven of de focaccia met tomaten. Voel jezelf een "echte" Italiaan.
Gemberkoekjes met 3 soorten gember
Goddelijke gemberkoekjes. Met de pit van verse gember, de zachte ondertoon van gemberpoeder en een lekkere kick van gesuikerde gember.
Perfecte koekjes bakken? Volg het eenvoudige 5 stappenplan
Vijf dingen die je echt zou moeten weten bij het koekjes bakken. Incl. recept van bijvoorbeeld choco chip cookies. Koekjes bakken was nog nooit zo leuk.
Zoete broodjes bakken niet figuurlijk maar gewoon letterlijk
"Zoete broodjes bakken" iedereen zal deze uitdrukking wel kennen, laat de uitdrukking voor wat hij is en ga lekker letterlijk zoete broodjes bakken.
Muffins – Recepten voor als je snel wat lekkers wil bakken
Tips & Trucks bij het bakken van muffins. Daar doen we natuurlijk ook diverse recepten bij voor zowel de zoete- als de hartige varianten. Deze recepten voor muffins zijn superleuk als je even snel iets lekkers wil bakken voor onverwachte gasten of gewoon voor de lekkere trek.
Cranberry koek
Lekker voor bij de koffie of een high tea. Cranberry koek is zo lekker door het wat zoete beslag in combinaties met de zurige cranberry's.
Focaccia; zelf bakken is zoveel lekkerder
Focaccia is een Italiaans platbrood van oorsprong op stenen gebakken. Verrijkt met olijfolie en kruiden wat het een specifieke smaak geeft.
Kwarktaart met sinaasappel
De lekkerste kwarktaart met sinaasappel maak je zelf. Met dit recept maak je kwarktaart met een bodem van havermoutkoekjes en pure chocolade.
Slof met stoofpeertjes
Een heerlijk bros deeg, huisgemaakte frangipane, echte banketbakkersroom en Hollands fruit. Maak eens een slof met stoofpeertjes.
Schwarzwälder Kirschtorte
Schwarzwälder Kirschtorte of Zwarte Woud taart is een echte klassieker die bestaat uit chocoladebiscuit, slagroom, kersen en kirsch likeur.
Cake Clementine, met mandarijntjes
Deze Cake Clementine, is heerlijk bij de koffie, maar kan bijvoorbeeld ook met een bolletje ijs als dessert op tafel gezet worden.
Volkoren koeken met gedroogd fruit
Gezond bakken met zuidvruchten. Deze volkoren koeken kun je prima meegeven in de lunchtrommel als verantwoord tussendoortje. Zonder suiker!
Sinaasappel crinckle cookies
Sinaasappel crinckle cookies smaken heerlijk naar sinaasappel en ze hebben een leuke uitstraling door het tijgerprintje.
Wenskoekjes of gelukskoekjes; daar wordt iedereen gelukkig van!
Hoe leuk is dat? Een persoonlijke wens in een ook nog eens erg lekker koekje. Deze wenskoekjes of gelukskoekjes scoren echt bij iedereen.
Appelbeignets van bladerdeeg
De banketbakkers maken appelbeignets met bladerdeeg en een beetje amandelspijs, met dit recept kun jij ze zelf thuis maken.
Appelbeignets met oliebollenbeslag
Makkelijke tip: Bak appelbeignets met oliebollenbeslag i.p.v. met bladerdeeg. Je kunt dan van één beslag appelbeignets en oliebollen bakken.
Kwarkbollen ( Niet uit de Airfryer, maar gewoon in olie gebakken )
Deze kwarkbollen rijzen tijdens het bakken, en daardoor zijn deze kwarkbollen supersnel gebakken. Noem het de Duitse variant op onze oliebol.
Appel-oliebollen zonder gist ( Het deeg hoeft dus niet te rijzen! )
Snel klaar zijn? Maak dan deze appel-oliebollen zonder gist. Ze hoeven niet te rijzen en dat scheelt natuurlijk heel veel tijd.
Oliebollen bakken, met een fruitige vulling
OLIEbollen bakken, het basisrecept met alle info over temperatuur, beslag, vulling, en de juiste frituurolie.
Kwarkbrood of kwarkbolletjes zijn altijd lekker!
Heerlijk zacht en luchtig brood zonder gist dus snel gemaakt. Kwarkbrood is lekker als ontbijt, bij een kop koffie of bij de high tea.
Pastechi de pasteitjes uit de Antilliaanse keuken
Pastechi is een plakje deeg gevuld met uiteenlopende vullingen. Meestal is het gehakt, tonijn of kaas maar er zijn talloze andere varianten.
Panettone; heerlijke culinaire cadeautjes
Panettone is een luxe brood, bijna cake-achtig, uit Italië met gedroogd fruit erin. Geef ze kado of maak ze voor bij je ontbijt of lunch.
Tulband met vruchtjes; die heerlijke klassieker voor de feestdagen
Tulband met vruchtjes. Het recept voor een heerlijke, luchtige tulband. Natuurlijk goed gevuld met vruchtjes. Zelf gemaakt en een topper bij de kerst koffie
Tulband met cranberry’s, sinaasappel en witte chocolade
Een tulband die, bestrooid met poedersuiker, ook een echt winterse uitstraling heeft. Tulband met cranberry's voor de feestdagen.
Meringue rol met pecannoten | Slechts 5 ingrediënten!
Simpel gebak met een luxe uitstraling, dat is deze meringue rol. Maar 5 ingrediënten en een klein beetje werk maar een groots resultaat.
De kerstster een bijzonder variatie op de kerststol
De kerstster. Dit heerlijke gevulde brood is een variatie op de kerststol. Sierlijk, decoratief op ontbijt- of brunchtafel.
Kaassoesjes; eens iets anders bij de borrel
Op de borreltafel steel je echt de show met deze Hollandse kaassoesjes. Een snack die bij ons kaaskoppen niet mag ontbreken toch?
Schuimpjes voor de feestdagen
Kerstmis is de ideale tijd om je eens lekker uit te leven in de keuken. Deze schuimpjes voor de feestdagen zijn te leuk om ze niet te maken.
Worstenbrood om te delen
Van een worstenbrood om te delen kun je lekker veel plakken snijden. Met dit xxl saucijzenbroodje maak je gegarandeerd vrienden.
Whoopie’s; een lekkernij om blij van te worden
Whoopie's zijn 2 kleine cakejes met een heerlijke vulling ertussen. Ze lijken op de macaron, maar qua smaak meer op een cupcake.
Turkse pide gevuld met romig kaasmengsel
Een Turkse pide is een gevuld Turks bood, in dit recept wordt het brood gevuld met een romig kaasmengsel van mozzarella, feta en ricotta.
Galette met gekarameliseerde zilveruitjes en geitenkaas
Deze galette met gekarameliseerde zilveruitjes en geitenkaas is lekker als bijgerecht bij een soepje, lunchgerecht of als borrelhap!
Sinaasappelfudge, een heerlijk, zoete lekkernij
Fudge is een soort karamel die je thuis kunt maken. Fudge is erg geschikt om zelf smaakjes mee te geven, zoals bij deze sinaasappelfudge.
Lemon meringue pie (Citroenschuimtaart)
Een friszure citroentaart met een wolk van luchtige meringue. De lemon meringue pie is een klassieker en met dit recept maak jij hem zelf!
Lemon pie (citroentaart), de allerlekkerste
Goede basis recepten zijn onmisbaar. Deze lemon pie is zo al lekker maar je maakt er ook met gemak de meest fantastische creaties mee.
Reacties van onze lezers