Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Carnaval recepten

Carnaval recepten om enthousiast van te worden

Carnaval, je vind het helemaal geweldig of je vind er helemaal niets aan. De één staat trappelend achter de dranghekken de ander bouwt vol enthousiasme mee aan een te gekke carnavalswagen, en weer een ander ontwijkt de drukte en gaat iets heel anders doen. Wij hebben nieuws voor iedereen! Of je nu een carnavalsvierder bent of niet, carnaval start voor iedereen wat eerder. Dit jaar start carnaval namelijk minimaal een dag eerder. Want het feest is echt compleet met onderstaande hapjes, snacks en andere lekkernijen. Je begint dus minimaal een dag ervoor al met o.a. het maken van de verrukkelijke Berliner Bollen en de Bladerdeeghapjes van Samantha. Maar ook de haring bietjes salade van Conny zal je zeker inspireren. Kijk maar mee en laat ons even weten of de datum van jouw carnaval nu ook een dag verschuift.

Een dag eerder maken

Gasten krijgen of gewoon lekker willen genieten tijdens carnaval, het begint met een goede voorbereiding. Onderstaande recepten kun je van te voren maken en zijn absolute aanraders voor carnaval.

Lekker makkelijk

Voedzame maaltijden waar je op de dag zelf niet of nauwelijks naar om hoeft te kijken. Tijdens carnaval zijn deze makkelijke gerechten ideaal.

Altijd makkelijk

Ovenschotels

Ook uit de oven

Hartige taart

Uit een grote pan

Maaltijdsoepen

Carnaval bij de koffie: Berliner Bollen

Pure verwennerij

De borreltafel is vaak gevuld met alleen maar bier of wijn en een zak chips. Kunnen wij je verleiden dit gezonder en lekkerder te doen tijdens carnaval? De kans is groot dat met deze lekkernijen er iets meer gasten aan je borreltafel verschijnen.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer