Kruidenboter maken; zo zet je echt smaak en trots op tafel
Zelf kruidenboter maken is zo veel lekkerder. Recept suggesties voor onder andere truffelboter, citroen-tijm boter en nog veel meer.
Check het recept of lees de infoDetailsSoda brood, een makkelijk en snel zelf te bakken brood
Met dit recept voor soda brood zet je in 45 minuten een heerlijk vers brood op tafel. Met tips voor hartige en zoete vullingen.
Check het recept of lees de infoDetailsRoomsoepje van prei met prosciutto
Een roomsoepje van prei met prosciutto is dubbel genieten. Je serveert met maar een paar ingrediënten een lekkere soep die luxe uitstraalt.
Check het recept of lees de infoDetailsLunchplank: serveer smaak en gezelligheid
Met een lunchplank serveer je een verrassing van smaak, kleur en gezelligheid. Samen genieten van de mooie dingen is het mooiste wat er is.
Check het recept of lees de infoDetailsRoerei, een lekker begin van de dag
Begin de dag goed met basis roerei of gebruik het recept van één van de varianten. Wij hebben de tips voor het allerlekkerste roerei.
Check het recept of lees de infoDetailsMousse van gerookte heilbot; supermakkelijk, superlekker!
Maak makkelijk zelf een heerlijke mousse van gerookte heilbot. Een verrassend en smaakvol recept, perfect voor speciale gelegenheden.
Check het recept of lees de infoDetailsKipragout; de lekkerste maak je zelf!
Zelf ragout maken? Dat is heel makkelijk, veel lekkerder en je weet wat je erin stopt. Vergeet dat blik en maak je eigen kipragout!
Check het recept of lees de infoDetailsKip-kerriesalade zélf maken – en die is wél goed gevuld
Maak zelf kip-kerriesalade met veel kip, romige dressing en kerrie naar jouw smaak. Lekker op brood of bij de borrel.
Check het recept of lees de infoDetailsSalade van rauwe spruitjes
Een salade van rauwe spruitjes, verrassend anders, maar vooral verrassend lekker. Serveer het eens bij wild of een stoofschotel.
Check het recept of lees de infoDetailsVerse fruitsalade van winterfruit
Smaak, plezier en vitamientjes. Een verse fruitsalade van winterfruit heeft het allemaal. Je kunt het op elk moment van de dag eten. Doen!
Check het recept of lees de infoDetailsZweedse sandwichtaart; echt een feest op tafel
Probeer de Zweedse sandwichtaart (Smörgåstårta) met lokale ingrediënten en afgewerkt met romige kruidenkaas. Ideaal voor de brunch.
Check het recept of lees de infoDetailsFeestelijk, vers, zelfgemaakt en lekker
Ovenschotel van wentelteefjes met stoofperen
Van restjes brood en fruit van het seizoen maak je een geweldig lekkere en fruitige ovenschotel van wentelteefjes met stoofperen.
Check het recept of lees de infoDetailsWildkroketten; een lekker lunchidee!
Wildkroketten, heerlijk op een vers broodje bij de lunch, maar ook bij een bordje friet passen ze prima. Wel zelfgemaakt natuurlijk!
Check het recept of lees de infoDetailsRoerei met garnalen op toast; thuis lunchen is het lekkerst
Lekker als lunch, bij de brunch of zelfs bij een wat later ontbijt, met romig roerei met garnalen op toast verwen je jezelf en je gasten!
Check het recept of lees de infoDetailsOntbijten, lunchen of brunchen met gerookte zalm
Er zijn weinig visproducten die zo veelzijdig zijn als gerookt zalm. Want je kunt geweldig ontbijten, lunchen of brunchen met gerookte zalm.
Check het recept of lees de infoDetailsEerder wakker?
Kerstontbijt
De gids voor een echt lekker kerstontbijt. Kies voor echte ingrediënten en iedereen gedraagt zich als een bourgondiër aan tafel. Hoe leuk!
Met deze 3 recepten wordt de kerstbrunch nog lekkerder
Aardappelpannenkoekjes met gerookte zalm en zure room
Een origineel voorgerecht? Aardappelpannenkoekjes met gerookte zalm en zure room, daarmee scoor je bij al je tafelgenoten!
Check het recept of lees de infoDetailsBananenbrood met chocolade – Verwerk ook de overrijpe bananen
Gooi geen overrijpe bananen weg, je kunt ze perfect gebruiken voor dit bananenbrood met chocolade. Dit is een aanwinst voor het ontbijt.
Check het recept of lees de infoDetailsGehaktbrood met ui en paddenstoelen
Verras in de herfst met een gehaktbrood met ui en paddenstoelen. Eet met de seizoenen mee, zo eet je door het jaar heen steeds iets nieuws.
Check het recept of lees de infoDetails
Reacties