Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Paasrecepten en tips voor twee heerlijke dagen

Paasrecepten 2019

Paasrecepten en tips voor twee heerlijke dagen – Zin in het voorjaar! Pasen is het feest waarbij we allemaal weer lentekriebels krijgen. Dat lentegevoel helpt je weer aan een optimistische kijk op het leven.

Huiselijke gezelligheid. Wakker worden met een royaal paasontbijt of later opstaan voor een uitgebreide brunch. Samen aan een high tea of gezellig borrelen in de middag of de avond. Lekker wandelen, fietsen of naar een evenement en dan thuiskomen voor een verrukkelijk paasdiner. Laten we ons realiseren hoe goed we het hebben en daarbij dus ook de juiste keuzes maken. Eet en geniet lekker, maar ga voor kwaliteit. Winkels liggen weer vol met allerlei commerciële onzinnigheden. Ga liever voor goede- en verse ingrediënten! Met de paasrecepten op deze pagina hopen we je te inspireren om tijdens de paasdagen te genieten van echt lekker eten.


Paasrecepten voor een culinaire paasmorgen

Paasontbijt

Paasontbijt

Samen genieten van een heerlijke ontbijttafel met verse broodjes en natuurlijk een eitje.

Het paasontbijt is een goede start van deze bijzondere, mooie dagen. Het lekkerste ontbijt van het jaar op één van de mooiste zondagen van het jaar, en tweede paasdag….dan doen we het gewoon nog een keertje over.

paasbrunch

Paasbrunch

Uitslapen en dan aanschuiven aan een heerlijk luxe brunch

Vroeg opstaan doen we de hele week al. Ben je vrij met de paasdagen dan mag die wekker ook gerust een uurtje later. De paasontbijt tafel bewaren we voor morgen en vandaag gaan we heerlijk brunchen. Verrassen is altijd weer de culinaire truc en die helpt je vandaag zeker om iedereen zijn ochtendhumeur snel weer te doen vergeten.

Paasrecepten voor bij de koffie of thee

Wij kunnen niet draaien aan de buiten thermostaat en we kunnen je het voorjaarszonnetje niet brengen. We leveren je wel de tools en de inspiratie voor een heerlijke dag, of dat nu buiten of binnen is. Ook bij de koffie serveer je iets lekkers uit eigen keuken toch? Of ga je voor een complete High tea? Bouw je eigen feestje! Met deze recepten garanderen wij Lekker Tafelen.

paaskoffie

Pasen bij de koffie

Trakteer jezelf op één van deze lekkernijen voor Pasen. Zelfgemaakte advocaat krijgt de hoofdrol

De zoveelste cake uit de winkel of die pakken koekjes met iets geels erop, je kunt er voor kiezen. Je kunt er ook voor kiezen om zelf de oven op te stoken. Dat is niet alleen leuk om te doen, het zorgt voor heerlijke geuren in huis en iets wat je zelf maakt zet je met veel meer trots op tafel. Oh.. niet geheel onbelangrijk, je gasten zullen er van smullen.

Pasen - Organiseer een High Tea

Organiseer een High Tea

Heerlijke recepten om bourgondisch te genieten van een complete homemade high tea tijdens de paasdagen.

Zeg nou zelf, een tafel zoals op de foto, daar wordt je toch blij van. Alle recepten zijn terug te vinden op Lekker Tafelen. Nodig vrienden en familie maar snel uit, want jullie Pasen wordt hiermee onvergetelijk. Zoet en hartig wisselen we af en met deze hapjes serveer je een geweldige High Tea

Paasrecepten Voor Diner En Borrel

Heerlijk dineren met vrienden, familie of kennissen maakt je paasdagen onvergetelijk. Blijven ze de avond ook? Maak dan indruk op de borreltafel en verwen je gasten met huisgemaakte lekkernijen.

Paasdiner

Paasdiner

Vlees, Vis, Vega. Paasrecepten van voor- tot nagerecht voor een geweldig huisgemaakt paasdiner

We hebben drie verschillende menu’s voor je samengesteld. Vlees, vis of vegetarisch. Deze menu’s passen bij het seizoen en zijn met de bijgevoegde instructies door iedereen te bereiden. Ga voor de ingrediënten naar een specialist. Want jouw paasmenu is echt een groter succes als je kwaliteit op tafel zet.

Deze menu’s passen bij het seizoen en zijn met de bijgevoegde instructies door iedereen te bereiden.

paashapjes

Paashapjes

De lekkerste paasrecepten voor op de borrelplank. Met deze zelfgemaakte hapjes worden de paasdagen extra gezellig.

Vergeet de chips en de borrelnootjes. Echt verrassen doe je met huisgemaakte hapjes! Neem de moeite om het even zelf te doen. Dat hoeft echt niet heel ingewikkeld te zijn. Ook met de meest eenvoudige recepten kun je imponeren op je borreltafel. Door het gebruik van vers ingrediënten ziet dat er al snel veel aantrekkelijker uit dan de standaard chips en borrelnootjes.

Echt verrassen doe je met huisgemaakte hapjes!

Wij wensen jullie hele fijne paasdagen

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer