Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Hapjes voor Pasen; tips en inspiratie voor heerlijke dagen

Pasen hapjes

Hapjes voor Pasen; tips en inspiratie voor heerlijke dagen – Hoe je Pasen ook viert, daar hoort lekker eten bij. En wij hebben voor jouw borrelmoment de lekkerste hapjes. Of je nu `s middags of `s avonds borrelt, voor elke borrel is er wel wat lekkers te vinden. Dit jaar hebben we gekozen voor klassieke en zachte smaken die passen bij een feest in het voorjaar. Onze tip is om iedereen wat klaar te laten maken. Zo verdeel je samen het koken. Of als je keuken groot genoeg is kun je ook gezellig samen lekkere hapjes maken.

Plan je Paasborrel van te voren. Welke hapjes wil je graag op tafel hebben. En niet geheel onbelangrijk, hoe ga je het aankleden. Denk aan mooie Paasservetten en een Paastak mag natuurlijk niet ontbreken. Zet mooie narcissen of tulpen in je woonkamer om zo de sfeer extra te versterken. Heb je kinderen? Ga gezellig versiering maken voor de paastak of leuke servetringen van papier. Pasen draait om gezelligheid en met elkaar samen zijn. Daar toasten we op.


Hapjes voor Pasen; tips en inspiratie voor heerlijke dagen

Gevulde eitjes op drie manieren

Gevulde eieren horen natuurlijk op de paastafel. Het begin van de lente, verse eitjes en feestelijke paasdagen. Onderstaand drie manieren om de eieren te vullen.

Kaas hapjes voor Pasen

Voor de liefhebbers van hartige hapjes hebben we een aantal hapjes recepten met kaas. Van brie, geitenkaas, maar ook van de bekende Goudse kaas.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer