Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Kerst bij de koffie | Voor de lekkerste Kerstdagen

Kerst bij de koffie – Er wordt al zoveel gegeten tijdens de kerstdagen en dan beginnen we ook nog eens over kerst bij de koffie. Ja.. onze oven draait graag overuren tijdens de kerstdagen. Laat je inspireren door alle lekkernijen op deze pagina. Huisgemaakte taarten, koekjes en andere kerst lekkernijen.

kerstrecepten decoratie

Helemaal kerst

Culinaire cadeautjes om uit te pakken

kerstrecepten decoratie

Kerst bij de koffie

Natuurlijk wel van het seizoen!

Een aardbeientaart past echt niet bij kerst. We zien maar al te vaak zacht zomerfruit voorbijkomen op kerstfoto’s. En ja, het is tegenwoordig allemaal beschikbaar in deze tijd van het jaar. Maar wat is er mis met seizoensfruit? Laat je inspireren! Want seizoensfruit zit bomvol smaak, is voordeliger en duurzamer.

Met appels

Met peren

Met citrusfruit

kerstrecepten decoratie

Chocolade taarten waar niemand vanaf kan blijven

Chocolade is natuurlijk al van alle tijden en voor velen een verslaving. Een taart van chocolade is voor velen wel de echte Guilty Pleasure en daar hebben we meerdere voorbeelden van. Vaak machtige taarten, een klein stukje ( lukt dat denk je? ) is vaak al genoeg om een culinair hoogtepuntje te scoren.

Chocoladetaarten

Sacher torte

Een rasechte klassieker uit Wenen. De Sacher torte! Met dit recept kun je deze zelf thuis ook bakken. Met de echte vulling van abrikozenjam.
Lees verder...
kerstrecepten decoratie

Nostalgie, romantiek en kerst voor kinderen

Gemberkoekmannetjes zijn het toppunt van romantiek. Ze staan wat ons betreft symbool voor het plezier dat je met kinderen kunt hebben als je samen iets lekkerst bakt. Je bakt eerst de heerlijk geurende koekjes en terwijl je kinderen ze versieren verstel jij het verhaal van het gemberkoekmannetjes. Want….. kerst is voor iedereen!

kerstrecepten decoratie

Nog meer kerst inspiratie

In dit artikel deelden wij onze bakrecepten die het meest passen bij de kerstdagen. Wil je iets anders proberen? In onze rubriek bakrecepten staat nog veel meer inspiratie.

Klik hier voor meer bakrecepten

kerstrecepten decoratie

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer