Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Kerstbrunch of lunch

Kerstbrunch of lunch – Waar de één kiest voor een uitgebreid ontbijt, kiest de ander juist voor lekker lang uitslapen om daarna op te staan voor een geweldige brunch. Met een beetje culinaire inzet maak je er echt een feestje van. Natuurlijk begint het bij bewust boodschappen doen om vervolgens even heerlijk te knutselen in de keuken. Het resultaat is een heerlijke brunch die de sfeer van de kerstdagen direct in je wakker maakt.

Je treft hier ook diverse tips voor een inspirerende lunch

kerstrecepten decoratie

Witte bollen en Scrambled eggs

Zelf gebakken witte bollen met scrambled eggs die we ook nog eens compleet maken met verse zalm. Twee best heftige bereidingen voor velen, maar we leggen het graag aan je uit.

kerstrecepten decoratie

Rijk belegde broodjes voor de kerstbrunch

Natuurlijk horen er rijk belegde broodjes bij een kerstbrunch. Haal goede vleeswaren bij een echte slager en zoek een kaasspecialist of een kaasboerderij op. Gebruik roomboter in plaats van margarine en kies voor smaak bij alle ingrediënten die je wil gaan gebruiken. Wedden dat de broodjes schalen straks zo leeg zijn?

kerstrecepten decoratie

Soep en een hartig broodje kan altijd

Een met liefde gemaakte soep scoort altijd. Samen met een hartig broodje is dat feestelijk en lekker! Maak je kerstbrunch compleet met één van deze huisgemaakte lekkernijen.

kerstrecepten decoratie

Ragout recepten; Van klassiek tot chique

Een pasteitje met ragout, iedereen geniet daarvan. Ga voor de echte klassiekers of maak een luxere versie.

kerstrecepten decoratie

Frisse begeleiders voor de kerstbrunch

Ook bij de kerstbrunch gebruiken we het liefst verse ingrediënten van het seizoen. We hopen je met onderstaande recepten te kunnen inspireren om ook gebruik te maken van de seizoenen. Dat is duurzaam maar ook lekker en betaalbaar.

kerstrecepten decoratie

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer