Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Valentijnsdag ideeën en recepten om je partner extra te verwennen

Valentijnsdag ideeën en recepten om je partner extra te verwennen – Met het commerciële aspect van Valentijnsdag hebben we niet zo heel veel, voor ons geen kaarten, rozen of dure cadeautjes. Waar we wel blij van worden is Valentijnsdag beginnen vol liefde en of dit nou een ontbijtje op bed is of gezellig saampjes aan de ontbijttafel dat maakt me niet uit. Gewoon samen genieten van een zelf gemaakt ontbijtje waar heel veel liefde in is gestopt.

Je eigen broodjes bakken

Zelf broodjes bakken geeft zoveel voldoening en wat dacht je van die heerlijke geur in je huis. Duik eventueel al een dag eerder gezellig samen de keuken in, dan hebben de broodjes rustig de tijd om te rijzen en jullie op valentijnsochtend nog meer tijd voor elkaar.

“Sweets for my sweet”

Is je hartedief een echte zoetekauw ?? Snijd je vers gebakken broodjes dan open en beleg ze met een andere lekkernij van eigen fabricage; jam, hazelnootpasta of pindakaas bij een echte zoetekauw scoor je hier zeker punten mee. Natuurlijk kun je het zoete beleg achterwege laten en zorgen voor een broodje dat zelf al lekker zoet is.

Valentijnsdag ideeën voor bij de koffie of thee

Voor ons geen aardbeien met Valentijnsdag. Dat is echt nog te vroeg, en wij kiezen voor lokaal geteelde aardbeien. Daarom hebben we wat Valentijnsdag ideeën op een rij gezet waarbij we geen aardbeien gebruiken. Chocolade is natuurlijk een mooi alternatief en daar loopt ook jouw partner warm voor.

Valentijnsdag ideeën voor een romantisch diner

Hier kunnen we eigenlijk heel veel ideeën opsommen. Koken doen wij namelijk altijd met heel veel liefde. En dat is nu juist waar het om draait. Toch hebben we een selectie gemaakt met Valentijnsdag ideeën voor een romantisch diner. Daarbij houden we rekening met het seizoen want dat Valentijnsdiner moet natuurlijk extra smaakvol zijn.

Sluit de dag lekker af

Drie keer verse hapjes om jouw Valentijn ook tijdens de borrel te verrassen. In onze hapjes rubriek vind je nog veel meer Valentijnsdag ideeën.

Wij wensen je een romantische Valentijnsdag