Ik heb een enorme lavas of maggiplant in mijn tuin. Maar ik gebruik het zelden, alleen in de soep of bij het trekken van bouillon. Ik heb geen idee wat ik er verder mee kan doen. Iemand lekkere of leuke tips?
Lavas is een heerlijke smaakmaker Esther. Je kunt een stengel lavas bijvoorbeeld in een stoofschotel doen als smaakmaker en je kunt het ook gebruiken in een vinaigrette of samen met andere kruiden in aardappelpuree. Lavas smaakt best sterk, dus gebruik het in kleine hoeveelheden.
Maak gratis een account door rechts bovenin op registreren te klikken (of op mobiele telefoons in het navigatiemenu)
Zo maak je kans op één van de vier blenders:
Plaats een vraag, start een discussie, deel je recept. Doe actief mee met anderen die starten.
De winnaars worden op 2 juli hier op het forum bekendgemaakt.
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers