Wat wil jij graag kopen bij een boerderijwinkel? Broccoli?

Lekker Tafelen | Online foodmagazine voor iedereen Forums Leveranciers Wat wil jij graag kopen bij een boerderijwinkel? Broccoli?

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #290662
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Vandaag was ik bij een kraampje langs de weg. Er stond een bord: “Asperges te koop” Ik was getriggerd en stopte om daar wat inkopen te doen. Wat ik vond was een leuk kraampje met producten. Zo ging ik onder andere naar huis met heerlijke aardbeien, verse krielaardappeltjes en zelfgemaakte rabarbercompote. Superlekker, echt!

  Maar wat ik ook vond in het kraampje was broccoli die behoorlijk over datum was. Ik zou het zelfs mijn hond niet meer geven. Die broccoli was daar natuurlijk ook niet geteeld. Er lagen paprika’s die daar niet geteeld werden. Ze hadden nog meer rimpels hadden dan… (nou ja, vul zelf maar in). En dat vind ik eeuwig zonde. Waarom zou je als boerderijwinkel spullen van anderen kopen om die weer te verkopen. Aan de kwaliteit was ook best duidelijk te zien dat de voorbijgangers het allemaal laten liggen.

  Wat verwacht jij aan te treffen in een boerderijwinkel?

  #291093
  beth
  Deelnemer

  Ik verwacht zeker verse groente en fruit producten in een boerderijwinkel ik verwacht daar geen slechte kwaliteit. Ik ben dat nog niet tegen gekomen, wel eens dat het fruit overrijp is, dat vind ik ook jammer.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten