Aardappelschotel met knolselderij, champignons en spek
Met slechts 4 ingrediënten maak je deze aardappelschotel met knolselderij, champignons en spek. Een topper voor herfst en winter.
Met slechts 4 ingrediënten maak je deze aardappelschotel met knolselderij, champignons en spek. Een topper voor herfst en winter.
Vastkokende aardappelen, slagroom, kaas. Dat is de basis voor deze knapperige aardappelgratin met kaas. Dit is op-en-top comfortfood.
Ook zonder vlees kun je een mooi gerecht op tafel zetten, deze knolselderijpuree met paddenstoelen is daar een mooi voorbeeld van.
Als je nog eens aardappelen over hebt, maak er dan eens aardappelkoekjes met crème fraîche van. Niemand die merkt dat het restjes waren.
Zelf gebakken aardappels maken? Gebruik verse aardappels, een eigen kruidenmix en een simpele marinade. Hier ga je aan tafel complimenten voor krijgen.
Leer stap voor stap hoe je perfect gebakken aardappels maakt. Wij testten koekenpan, oven en airfryer. Ontdek welke methode het lekkerst is!
Een snelle doordeweekse hap met Nederlandse ingrediënten. Dat is dit aardappel-bloemkoolpannetje. Met echte (lees ongeschilde) krieltjes en verse bloemkool.
In het appelseizoen scoor je met deze ovenschotel met appel: betaalbaar, lekker, simpel en een warme maaltijd waar iedereen blij van wordt.
Eet eens een dagje niet Italiaans of Oosters, maar kies voor de Nederlandse keuken. Probeer Hollandse bloemkool en Noord-Hollandse Opperdoezer Ronde uit de wok.
Een kleurrijke traybake met aardappel en paprika vol groenten, kruiden, geitenkaas en dressing. Makkelijk, voedzaam en ideaal voor doordeweeks.
Een smeuïge aardappelpuree met hazelnootboter geeft elke maaltijd een rijke smaak en past bij vlees, vis of groenten. Makkelijk en feestelijk tegelijk.
Schil zelf een aardappel, koop een stuk kaas en gebruik de restjes. Zo maak je een aardappelverrassing met kaas. Je weet niet wat je proeft!
Een lekker en gezond bijgerecht is een aardappelmuffin van geraspte aardappel, met extra smaak en kleur door toegevoegde groenten en kaas.
Met deze kleurige pompoen ovenschotel leer je iedereen pompoen eten. Dit recept van mijn pompoenvrouwtje kwam met een leugentje op tafel.
De aardappel-courgetteschotel met kaas is een zeer smaakvolle ovenschotel. Serveer hem als bijgerecht of zelfs als vegetarisch hoofdgerecht.
Met dore aardappelen maak je geweldige aardappelmuffins van aardappelpuree, gevuld met stukjes groenten en met een geniale topping.
Beleef de Nationale Aardappelrooidag 2025: zelf aardappels rooien, boerderijen bezoeken en spierballen kweken. Gratis toegang!
Romige aardappelpuree met manchego en rozemarijn, eenvoudig te maken en heerlijk bij vlees, vis of vegetarische gerechten.
Lauwwarm of koud: deze aardappelsalade van krieltjes met sperziebonen maak je helemaal zelf – makkelijk en echt veel lekkerder dan kant-en-klaar.
Van aardappelen, spek en bonen maak je een heerlijke Luikse salade. Geloof me, je hebt niet voor spek en bonen in de keuken gestaan!
Het basisrecept voor Spaanse tortilla is een typisch voorbeeld van de kracht van pure eenvoud. Aardappel, uien en eieren, meer is het niet!
Maak deze spitskoolstamppot met Edammer kaas. Een smeuïge stamppot met bloemige aardappels en verse spitskool. Lekker voor een makkelijke doordeweekse maaltijd.
Een zomerse stamppot van snijbonen, daar gaan zelfs de kinderen van smullen. Eenmaal geproefd komt dit gerecht zeker vaker op tafel!
Stamppot kan ook in de zomer. Probeer deze rucola stamppot en ontdek de vele variaties op dit heerlijke recept. Het lijkt op een stamppot rauwe andijvie.
Romige ovenschotel met kipgehakt, broccoli en aardappelpuree. Makkelijk recept voor een smaakvolle doordeweekse maaltijd.
Er is niets lekkerder dan het knapperige jasje van de kabeljauw en de perfect gebakken dikke frieten van jouw zelfgemaakte fish and chips.
Vind je de Hollandse pot saai? Een Hollandse wokschotel van standaard ingrediënten is door de manier van bereiden absoluut niet meer saai!
Maak eens deze knapperige bloemkool ovenschotel. De schotel is vegetarisch want we gebruiken een heerlijk romige gorgonzola.
Zomerse ovenschotel met volop groenten van het seizoen. Het gratin laagje is van kaas en deze zomerse ovenschotel is dan ook vegetarisch.
Geniet van een romige ovenschotel van spitskool met kaas en bieslook. Makkelijk voor te bereiden en ideaal als vegetarisch hoofdgerecht.
Rijnenborghstraat 22
3431 EZ Nieuwegein
Mail: info@lekkertafelen.nl
KvK: 74097938
© 2025 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved.
© 2025 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved.