Gevuld broodje ei; lekker voor ontbijt of lunch
Eet je broodje ei eens anders en maak een gevuld broodje ei van afbakbroodjes. Iedereen kan zijn broodje vullen met ingrediënten naar smaak.
Eet je broodje ei eens anders en maak een gevuld broodje ei van afbakbroodjes. Iedereen kan zijn broodje vullen met ingrediënten naar smaak.
Mayonaise zelf maken is makkelijk en lekker. Maar maak ook eens zelf een truffelmayonaise. Dat lukt in no-time met dit recept.
Zet de herfst op tafel met een royale uitsmijter met champignons en spek. Het recept voor een lekkere lunch of een extra stevig ontbijt.
Een lekkere luxe lunch die in een kwartiertje op tafel staat. Roerei met verse spinazie kan iedereen maken en kun je aanpassen aan je eigen smaak.
Flatbread met ei is voedzaam, makkelijk te maken en ideaal om mee te nemen, zowel warm als koud een heerlijk ontbijtje of lunch.
Met dit recept leer je poffertjes bakken als een pro: luchtig, goudbruin en nostalgisch lekker, perfect met boter en poedersuiker op tafel.
Schil zelf een aardappel, koop een stuk kaas en gebruik de restjes. Zo maak je een aardappelverrassing met kaas. Je weet niet wat je proeft!
Een stevige boterham met Limburgse cervelaat, kaas en gebakken eieren: geroosterd brood met eieren is makkelijk, snel en ideaal voor ontbijt of lunch.
Eiwit opkloppen vraagt om vetvrij werken en de juiste techniek. Ontdek praktische tips en tricks voor stevig, glanzend schuim dat altijd lukt.
Luchtig, hartig en heerlijk voor ontbijt, brunch of lunch. De Dutch baby met bieslook en jonge Goudse kaas is een makkelijk gerecht om samen te delen.
Zelf curd maken is makkelijk. Ontdek tips, recepten en variaties met citroen, framboos, passievrucht en meer. Fris, romig en puur genieten.
In tien minuten een origineel ontbijt? Maak eieren uit een potje. Eenvoudig aan te passen met kaas, kruiden of groenten en ideaal voor elke ochtend.
De enige echte drie-in-de-pan, gevuld met appeltjes en rozijnen zoals oma ze maakte. Met en zonder gist te bereiden.
Een luchtige en smaakvolle broccolisoufflé, perfect voor lunch of diner, met serveertips en seizoensvariaties. Zo verwerk je een restje verse broccoli.
Een rijk gevulde omelet met spinazie, zalm en kaas. Een lunch, maar ook inzetbaar als snelle maaltijd na een drukke dag. Incl. variatietips.
Een frisse ananas soufflé, licht en luchtig als een wolk! Een heerlijk dessert met wat extra verse ananas en eventueel een lekkere bol ijs.
Van aardappelen, spek en bonen maak je een heerlijke Luikse salade. Geloof me, je hebt niet voor spek en bonen in de keuken gestaan!
Het basisrecept voor Spaanse tortilla is een typisch voorbeeld van de kracht van pure eenvoud. Aardappel, uien en eieren, meer is het niet!
Een verrassend eenvoudig en heerlijk recept: gekookte eieren met gerookte zalm zijn altijd een succes bij ontbijt of brunch.
Een ideaal nagerecht voor etentjes met meer mensen is een pavlova met kersen. Fantastisch om te zien en ook nog eens een echte lekkernij.
Echt lekker lunchen hoeft niet moeilijk te zijn, de hartige clafoutis met kerstomaatjes en geitenkaas is zo gemaakt en een feestje op tafel.
Met een plaatcake kun je lekker variëren. De bosvruchten roomkaas plaatcake maak je met zo makkelijk met elk ander fruit van het seizoen.
Breng de zomer op tafel met deze abrikozentaart met stukjes pistache. Hij is heerlijk fris en romig tegelijk, een echte aanrader dus.
Zet eens een zelfgemaakte aardbeienvla op tafel! Die maak je van verse volle melk en natuurlijk heerlijk rijpe aardbeien!
Geniet thuis van eggs benedict met een twist: verse eieren, brioche en kerrie-hollandaisesaus voor een luxe ontbijt of lunch.
Een waanzinnig lekkere ovenschotel met venkel en spinazie. Maak de ovenschotel met gehakt en (ja echt!) met speklapjeskruiden en filodeeg.
Maak jouw gerecht lekkerder met een kerrie hollandaise saus: romig, kruidig en perfect voor groente, gepocheerd ei of een stukje vis.
Makkelijk, lekker, lokaal. Dat is dit recept voor spitskool met ei. Een fantastisch bijgerecht voor in de zomermaanden.
Ook thuis roerei met zalm maken? Dit recept met roerei met zalm en bieslook staat in 15 minuten op tafel en is heerlijk romig.
Met roerei met tomaten maak je snel een warm gerecht met verse tomaten, ui en kaas voor een romige en smaakvolle lunch.
Rijnenborghstraat 22
3431 EZ Nieuwegein
Mail: info@lekkertafelen.nl
KvK: 74097938
© 2025 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved.
© 2025 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved.