Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Hotel Saint Nicolas in La Rochelle; prima uitvalbasis met lekker bio ontbijt

Een goede uitvalsbasis in La Rochelle is het sympathieke (3 sterren) Hotel Saint Nicolas, vlak achter de fraaie oude haven.

0 569

Hotel Saint Nicolas in La Rochelle; prima uitvalbasis met lekker bio ontbijt – La Rochelle is een prachtige Franse havenstad in Poitou Charentes, die het ontdekken meer dan waard is, niet in de laatste plaats op culinair gebied.

Een goede uitvalsbasis hiervoor is het sympathieke (3 sterren) Hotel Saint Nicolas, vlak achter de fraaie oude haven. Door kleine straatjes heen manoeuvrerend kom je bij dit vriendelijke hotel, waar je gelukkig met je auto tussen de arcades door kunt om op de privé parkeerplaats je auto kwijt te kunnen. Die heb je vanuit hier niet meer nodig in de stad, zó centraal zit je.

De kamer die ik betrok was niet heel groot, maar wel knus en praktisch. Een heerlijk bed, een badje met lekkere badschuimpjes, en een (gratis) flesje water lieten mij welkom voelen. Maar de grootste verrassing wachtte mij bij het ontbijt: biologische yoghurtjes van een lokale boerderij, schaaltjes met vers seizoensfruit van de boer (druiven, reine claudes, appeltjes, peertjes); heerlijk ambachtelijk brood, huisgemaakte jams en zelfs de fruithapjes voor kleine kinderen waren ‘bio’ en ambachtelijk. In zo’n hotel kom ik nou graag! U hopelijk ook.

Hotel Saint Nicolas

13, Rue Sardinerie

17000 La Rochelle

Tel: +33 (0)5 46 41 71 55

Kamers vanaf € 94

Eigen, afgesloten parking

www.hotel-saint-nicolas.com

Printen

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More