Forum regels

Belangrijk voor iedereen op het Lekker Tafelen forum: Lees dit reglement goed. We houden het zo simpel mogelijk, maar bij overtreding wordt je account zonder discussie geschorst.

Behandel een ander zoals je zelf behandeld zou willen worden

Ga hier met elkaar om zoals je dat op andere plekken ook zou doen. Wil je reageren op iemands mening? Dat mag, en dat omarmen we zelfs. Maar doe het beleefd en respecteer de mening van de ander. Gebruik geen scheldwoorden, in welke vorm dan ook. Beledig de ander niet. Respect voor elkaar is hier absoluut leidend.

Discussie? Graag! Maar altijd met respect voor elkaar.

Geen spam of reclame

Promoot nooit je eigen bedrijf en plaats geen links. Reacties met links worden onmiddellijk offline gehaald. Accounts van spammers worden per direct verwijdert.

Stelen mag ook hier niet

Gebruik geen tekst of fotomateriaal van anderen! Bij overtreding doen wij aangifte en het betreffende account wordt direct geblokkeerd.

Actief meedoen

Een forum werkt alleen als jij ook meedoet. Wij waarderen iedere activiteit op het forum die in overeenstemming is met dit reglement. Maar niet alleen wij, anderen ook! Hoe leuk is het om kooktips uit te wisselen of om recepten te delen. Wacht dus niet tot die ander deelt, maar deel zelf ook. Want wat je geeft krijg je ook terug!

Actieve moderatie

Dit forum wordt actief gemodereerd. Als Lekker Tafelen redactie kijken en lezen we voortdurend mee. Bij overtreding van onze regels grijpen we onmiddellijk in. Dat we altijd meelezen betekent niet dat we ook altijd reageren. Dit forum is bedoeld voor onze lezers. We reageren dus terughoudend en mengen ons alleen waar nodig in discussies.

Wij als Lekker Tafelen redactie zullen wel met regelmaat onderwerpen aandragen.

Gezelligheid en van elkaar leren staat voorop

We hopen echt dat deze regels overbodig zijn. Dat het hier gezellig is en dat we hier hele nuttige informatie gaan vinden, dat is waar we hopen. Houd het dus vooral gezellig.

Maak gratis een account door rechts bovenin op registreren te klikken (of op mobiele telefoons in het navigatiemenu)

Even goed lezen voor je meedoet. Klik op de afbeelding voor ons reglement.

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten