• Team
  • Adverteren
  • Abonneren
  • Contact
  • Privacy
vrijdag, maart 24, 2023
  • Log in
  • Registreren
Lekker Tafelen
  • Weekmenu
  • Recepten
    • Ontbijt en lunch
    • Voorgerecht
    • Bijgerecht
    • Salade
    • Soep
    • Saus
      • Dressing
    • Hoofdgerecht
      • Ovenschotel
      • Pannenkoeken
      • Pastagerechten
      • Pizza
      • Quiche
      • Rijstgerechten
      • Curry
      • Spatzle
      • Stamppot
      • Stoofschotel
      • Visgerechten
      • Vleesgerechten
      • Wokken
    • Nagerecht
    • Hapjes
    • Drankjes
    • Bakken
      • Brood
      • Cake
      • Gebak
      • Hartig
      • High Tea recepten
      • Koekjes
      • Taart
  • Ingrediënten
    • Aardappelen
    • Groenten
    • Fruit
    • Vlees
    • Vis
    • Kaas
    • Zuivel
    • Eieren
  • Kookschool
  • Seizoenen
    • Voorjaar
    • Zomer
    • Herfst
    • Winter
  • Diversen
    • Abonneren
    • Team
    • Contact
Geen resultaten
Bekijk alle resultaten
Lekker Tafelen
  • Weekmenu
  • Recepten
    • Ontbijt en lunch
    • Voorgerecht
    • Bijgerecht
    • Salade
    • Soep
    • Saus
      • Dressing
    • Hoofdgerecht
      • Ovenschotel
      • Pannenkoeken
      • Pastagerechten
      • Pizza
      • Quiche
      • Rijstgerechten
      • Curry
      • Spatzle
      • Stamppot
      • Stoofschotel
      • Visgerechten
      • Vleesgerechten
      • Wokken
    • Nagerecht
    • Hapjes
    • Drankjes
    • Bakken
      • Brood
      • Cake
      • Gebak
      • Hartig
      • High Tea recepten
      • Koekjes
      • Taart
  • Ingrediënten
    • Aardappelen
    • Groenten
    • Fruit
    • Vlees
    • Vis
    • Kaas
    • Zuivel
    • Eieren
  • Kookschool
  • Seizoenen
    • Voorjaar
    • Zomer
    • Herfst
    • Winter
  • Diversen
    • Abonneren
    • Team
    • Contact
Geen resultaten
Bekijk alle resultaten
Lekker Tafelen
Home Kookboeken

E-book verse kruiden van Larisse; #Winactie

door Redactie
in Kookboeken
0
16
Ebook Kruidje roer mij van Larisse

E-book verse kruiden van Larisse; #Winactie

Wij zijn fan van het gebruik van verse kruiden en daarom komen we ook met een makkelijke winactie. Het E-book – Kruidje roer mij – van Larisse is namelijk een fijn aanrader voor iedereen die zelf ook aan de slag wil met verse kruiden. Lees ook onze eerder recensie over dit boek.

2 keer E-book verse kruiden – Zo kun je winnen:

Deze winactie is gesloten. Benieuwd naar de uitslag? Die vind je hier.

Met kruiden verrijk je een gerecht. Al eeuwen lang worden kruiden en specerijen in de keuken gebruikt als smaakmakers. Maar welke kruiden smaken goed in een gerecht en hoe maak je smaakvolle combinaties?

Ontdek snel met dit e-book hoe je kruiden in de keuken gebruikt en geef in een handomdraai jouw gerechten meer smaak. Een grote variëteit aan kruiden en specerijen komt aan bod zoals rozemarijn, anijs, gember, citroenmelisse, foelie en sumak. Waar kun je een bepaald kruid voor gebruiken? Hoe maak je kruidenmengsels zelf? Op deze vragen en nog veel meer, geeft dit e-book antwoord. Laat je binnen 90 minuten inspireren door de kruidenkennis en de heerlijke recepten uit dit e-book! Dit Ontdek Snel e-book is zowel interessant voor de beginnende kok als de beter geoefende hobby-kok of culi.

Culinair schrijver en tv-kok Larisse van der Haar-Buijze houdt zich volop bezig met puur eten: zij schrijft hierover boeken en artikelen voor diverse bladen zoals Food en werd met haar Sweet Pepper Surprise zelfs regiowinnaar bij de smaak van NL.

[spacer style=”4″ icon=”10003″]

Inhoud
Voorwoord
Inleiding: van kruiden en specerijen tot smaakmakers
Deel 1: ‘Voel-je–thuis’-kruiden: De vast wel bekende kruiden
Omslag_Kruidje roer mij_definitief1. ‘Doe-geen–moeite’-kruidjes: Kant-en-klaarkruidenmixen
2. ‘Pluk-mij’-kruidjes: Verse kruiden uit pot of tuin
3. ‘Schud-mij’-kruidjes: Gedroogde kruiden uit de voorraadkast
4. ‘In-een-handomdraai’-kruidjes: Bekende kruidenmengsels om zelf te maken
5. Pittig gekruid: Over peper en zout
Deel 2: ‘Net-dat-beetje-meer’-kruiden
6. ‘Grenzenloos–gemak’-kruidjes: Kant-en-klaar kruidenmixen van over de grens
7. ‘Pluk–mij’-kruidjes: Verse kruiden uit pot of tuin
8. ‘Schud-mij’-kruidjes: Gedroogde kruiden uit de voorraadkast
9. ‘In-een–handomdraai’-kruidjes: Iets minder bekende kruidenmengsels
10. Pittig gekruid: Over peper en zout en andere pittige smaakmakers
11. Kruidige tips
Conclusie
Over de auteur
Kruidenindex
Receptenindex

[spacer style=”4″ icon=”10003″]

Een inkijkexemplaar kun je vinden op de website van Larisse. Niet winnen maar zelf bestellen kan natuurlijk ook. Hier kunt u het E-book rechtstreeks bestellen.

Tags: KruidenKruiden info
DeelPinTweet

Gerelateerde Artikelen & Recepten

Zilt door Annette van Ruitenburg
Kookboeken

Zilt; door Annette van Ruitenburg

Receptloos - Marlies Kooiman
Kookboeken

Receptloos; Een kookboek zonder recepten van Marlies Kooiman

Asian Green van Ching-He Huang
Kookboeken

Asian Green van Ching-He Huang

Vegetalia van Luna Trapani
Kookboeken

Vegetalia van Luna Trapani

ik eet zo graag
Kookboeken

Ik eet zo graag; Pascale Naessens

Ottolenghi Test Kitchen
Kookboeken

Ottolenghi Test Kitchen, Shelf-love

Bistro Manon - Dagelijkse inspiratie voor het hele gezin - Kookboek
Kookboeken

Bistro Manon; dagelijkse inspiratie voor het hele gezin

Med Claudia Roden
Kookboeken

Med van Claudia Roden

Reacties 16

  1. Petra says:
    9 jaar geleden

    Ik maak vaak gebruik van knoflook, bieslook, peterselie en selderij.
    Maar probeer graag van alles

    Beantwoorden
  2. Jorik says:
    9 jaar geleden

    Mijn favoriete verse kruid is denk ik dille.Ben een liefhebber van vis en daar past dille vrijwel altijd bij.

    Beantwoorden
  3. Lieve De Koker says:
    9 jaar geleden

    Mijn favoriete kruiden zijn basilicum, koriander en oregano

    Beantwoorden
  4. Anneliese says:
    9 jaar geleden

    Ik gebuik graag verse kruiden 🙂

    Beantwoorden
  5. rene says:
    9 jaar geleden

    Dragon. Maakt zelfs van een draak van een gerecht iets lekkers.

    Beantwoorden
  6. Eppie says:
    9 jaar geleden

    kardamon in chocolade, komijn in gehakt en curries en oregano op alles italiaans

    Beantwoorden
  7. Willemijn Krings says:
    9 jaar geleden

    Ik gebruik graag en vaak: koriander (o.a. in pompoensoep), basilicum (in Italiaanse gerechten) en ik kan niet zonder verse munt (o.a. in mijn thee).

    Beantwoorden
  8. Erwin says:
    9 jaar geleden

    Mijn meest favoriete kruid: verse basilicum.
    In een oogwenk sta niet meer in je Hollandse keuken maar waan je je in het culinaire, lekkere Italie. La dolce vita ten voeten uit!

    Beantwoorden
  9. van erum maria louisa says:
    9 jaar geleden

    jonge pijpajuintjes
    fijn bieslook
    fijngsneden sjalot en rode uijen

    Beantwoorden
  10. Tanneke Burggraaff says:
    9 jaar geleden

    Peterselie en maggiplant vind ik heerlijke kruiden. Lekker door de soep.

    Beantwoorden
  11. Margot Kleijn says:
    9 jaar geleden

    basilicum

    Beantwoorden
  12. egni says:
    9 jaar geleden

    Basilicum is in Italiaanse gerechten is mijn favoriet
    als je dit er niet in doet, proef en beleef je het echte Italië-gevoel niet!

    Beantwoorden
  13. Daphne says:
    9 jaar geleden

    Moet nog veel leren over toepassen van kruiden. Denk dat dit boekje daar heel handig bij zou kunnen zijn.

    Beantwoorden
  14. Han Six Dijkstra says:
    9 jaar geleden

    Mijn favoriete kruiden zijn basilicum peterselie rozemarijn en dragon

    Beantwoorden
  15. vodi says:
    9 jaar geleden

    ziet er heel leuk uit dit ebook.
    ik ben gek op koken met verse kruiden. vooral koriander en munt!!

    Beantwoorden
  16. Ingrid says:
    9 jaar geleden

    ik kook het liefst met oregano

    Beantwoorden

Leuk als je hier een reactie achterlaat Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam en mail worden bij ons intern geregistreerd om je reactie te kunnen koppelen. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

100% vers en 100% lekker van het seizoen

winter recepten

Winter recepten; Gezelligheid binnen met het seizoen op tafel

Heerlijke winter recepten. Huisgemaakt met verse ingrediënten. Je vindt er makkelijke en snelle recepten, maar ook heerlijke stoofpotten.

Check het recept of lees de info

Uitgelicht

De lekkerste kippensoep
Specials

De lekkerste kippensoep recepten uit de hele wereld!

Kippensoep, bij een griepje, of gewoon omdat het een heerlijke soep is. Maar wat is nou de lekkerste kippensoep? Recepten uit de hele wereld!

Check het recept of lees de info
ananas

Ananas; de lekkerste dingen maken met verse ananas

salades met appel

Salades met appel; dit zijn de lekkerste recepten

Hollandse borrelplank

Hollandse borrelplank; een feestje!

Recept in de picture

Venkeltaart met ham en kaas
Quiche

Venkeltaart met ham en kaas

Een hartige venkeltaart met ham en kaas, daar loopt toch iedereen warm voor? De zachte smaak van venkel combineert heerlijk met ham en kaas!

Check het recept of lees de info
Aardappelschotel met kip en koolraap

Aardappelschotel met kip en koolraap

gegratineerde pastaschotel met brie en walnoten

Gegratineerde pastaschotel met brie en walnoten

Handige kooktips

onderdelen keukenmachine
Kookschool

Onderdelen van de keukenmachine, waar gebruik je ze voor?

Waar gebruik je al die onderdelen van de keukenmachine voor? Hier vind je een uitgebreide uitleg over het hoe en waarom van deze onderdelen.

Check het recept of lees de info
Broccoli koken

Broccoli koken; zo blijft die mooi groen

Leidse kaas

Leidse kaas; weet jij het verschil met Goudse komijnekaas?

Zoek een lekker recept

Geen resultaten
Bekijk alle resultaten

Lekker koken en bakken met verse ingrediënten:

  • Aardappels
  • Groenten
  • Fruit
  • Vlees
  • Vis
  • Kaas
  • Zuivel
  • Eieren

Reacties van onze lezers

  • Redactie op Ontbijtkoek maken; Heel Holland hapt straks naar…..
  • Willem H. TenWolde op Ontbijtkoek maken; Heel Holland hapt straks naar…..
  • Brian Weber op Croutons maken voor soep of salade; Met Italiaanse kruiden en kaas
  • Redactie op Kip stoofpotje met volop verse groenten
  • Redactie op Zachte broodjes bakken
  • Mdvries op Kip stoofpotje met volop verse groenten
  • Fred de Jong op Zachte broodjes bakken
  • Elise de Haan op Oosterse zalm uit de oven
  • Elise de Haan op Turkse bietensalade (vegetarisch)
  • Peggy Lieuwsjong-Schultz op Turkse bietensalade (vegetarisch)

Abonneer op onze nieuwsbrief










  • Adverteren
  • Recepten
  • Verse ingrediënten
  • Kookschool
  • Wat eten we vandaag?

© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii

Geen resultaten
Bekijk alle resultaten
  • Weekmenu
  • Recepten
    • Ontbijt en lunch
    • Voorgerecht
    • Bijgerecht
    • Salade
    • Soep
    • Saus
      • Dressing
    • Hoofdgerecht
      • Ovenschotel
      • Pannenkoeken
      • Pastagerechten
      • Pizza
      • Quiche
      • Rijstgerechten
      • Curry
      • Spatzle
      • Stamppot
      • Stoofschotel
      • Visgerechten
      • Vleesgerechten
      • Wokken
    • Nagerecht
    • Hapjes
    • Drankjes
    • Bakken
      • Brood
      • Cake
      • Gebak
      • Hartig
      • High Tea recepten
      • Koekjes
      • Taart
  • Ingrediënten
    • Aardappelen
    • Groenten
    • Fruit
    • Vlees
    • Vis
    • Kaas
    • Zuivel
    • Eieren
  • Kookschool
  • Seizoenen
    • Voorjaar
    • Zomer
    • Herfst
    • Winter
  • Diversen
    • Abonneren
    • Team
    • Contact
  • Log in
  • Schrijf in

© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii

Welkom terug!

OF

Inloggen

Wachtwoord vergeten? Schrijf in

Registreer op Lekker Tafelen

OF

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.
Alle velden zijn verplicht Inloggen

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten

Inloggen