Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Heel Holland Bakt boek

0 527

 Heel Holland Bakt boek

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is het dan zover. De kijkcijferhit ‘Heel Holland Bakt’ van Omroep MAX heeft een eigen kookboek gekregen. Heel Holland kan nu aan de bak. Heeft u ook elke week de belevenissen van de amateur bakkers van Heel Holland bakt gevolgd? Met het grappige commentaar van Martine Bijl en onder toeziend oog van de juryleden meester patissier Robèrt van Beckhoven en culinair publicist Janny van der Heijden? Wie beschikt er over de juiste vaardigheden of bakt er op dat moment helaas net iets minder van.

Heel Holland Bakt is de Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit The Great British Bake Off en dé zoektocht naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker.

Heel Holland Bakt boek 2Ken je ze nog: Annelies, Evert, Matthieu, Ruth, Jolanda, Erna, George, Emma, Narcis en natuurlijk Rutger, de winnaar van 2013. Het ‘Heel Holland Bakt’ boek staat boordevol lekkere recepten gebaseerd op de acht t.v. afleveringen. Stap-voor-stap worden de recepten uitgelegd, dus ook onervaren bakkers kunnen meteen aan de slag. Wat dacht je van de bekende worstenbroodjes, madeleines of een carrot cake? Het boek is overzichtelijk opgedeeld in negen hoofdstukken. Van cakes, koekjes, brood, hartig, taart, patisserie, toetjes tot aan feestrecepten. Het laatste hoofdstuk staat vol met handige tips. Een bakboek met ruim 100 recepten! Dit wordt vast de nieuwe bakbijbel van Nederland en maakt ook van jou een echte thuisbakker.

Het boek is fraai vormgegeven en bevat veel mooie foto’s. Het is een leuk kado voor beginnende én de wat meer gevorderde bakkers onder ons. Geef er wat leuke bak gadgets bij en het feest kan beginnen.Moelleux au chocolat

Kun je niet wachten om aan de bak te gaan, we kregen toestemming om alvast een recept uit te proberen: ‘Moelleux au Chocolat’. Een chocolade cakeje met een vloeibare chocolade kern. Echt heel erg lekker.

 

Wil je het boek bestellen klik dan hier.

Heel Holland Bakt
Auteur: diverse auteurs
Uitvoering: hardback, 288 pagina’s
Uitgeverij Kosmos
Prijs: € 24,99 (introductieprijs 22 april t/m 22 juli 2014, daarna € 29,99)
ISBN: 9789021557144

 

Bron: Heel Holland Bakt, Boek ‘Heel Holland Bakt’ en met dank aan Uitgeverij Kosmos voor het beschikbaar stellen van een recensie exemplaar.

 

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer