- Lekker Tafelen - https://lekkertafelen.nl -

Kookboekenweek roept Liever Lokaal uit tot Gouden kookboek

Kookboekenweek roept Liever Lokaal uit tot Gouden kookboek – De week van maandag 26 Oktober t/m zondag 1 November is uitgeroepen tot Nationale kookboekenweek. Niet zo gek want de kookboekenrage is enorm. We krijgen eindelijk weer belangstelling voor wat we eten en dat is echt goed nieuws. Gisteravond werd het boek Liever Lokaal van Anette van Ruitenberg en René Zanderink als winnaar gekozen. Dit boek mag verder onder de titel Het Gouden Kookboek 2015.


Liever Lokaal

Wij vinden het geweldig dat er gekozen is voor een typisch Nederlands kookboek. Denk nog even goed na over die titel. Liever Lokaal!!! Dat is waar Lekker Tafelen ook graag voor staat. Waarom zou je namelijk producten importeren terwijl we ze in ons eigen landje hebben. Om willen van kosten importeren en exporteren we veel. De handel en de economie hebben dit blijkbaar nodig. Maar wat als we ons eigen product dan gaan vergeten? Lees ook onze eerdere review over Liever Lokaal[1].

Uit drie nominaties

De genomineerde kookboeken in deze verkiezing waren:

Kookboekenmagazine, over eten kun je nooit genoeg lezen

De hoeveelheid kookboeken die momenteel verschijnen zijn echt een reden om weer eens een kookboekenwinkel of bibliotheek te bezoeken. Daar vind je deze week ook het kookboekenmagazine. Mis ‘m niet.

Meer info vind je op kookboekenweek.nu[2]

Kook-boekenbon

Naast het magazine maak je ook nog eens kans op de Kook Boekenbon. Via boekenbon.nl/kookboekenweek kun je je emailadres achter laten waarmee je niet alleen kans maakt op een prachtige kookboekenbon, maar ook nog eens op een diner bij Las Palmas van Herman den Blijker. Doen dus!

Winactie

Exclusief voor Lekker Tafelen lezers

Laat ons hieronder weten wat jouw favoriete kookboek op dit moment is. Een kookboek dat je dus al in de kast hebt staan. Vertel ook waarom het jouw favoriete kookboek is. Onder de inzendingen verloten wij het boek Liever Lokaal, de winnaar met de nieuwe titel Gouden kookboek 2015. Wij kennen het boek al en het is echt een musthave in jouw boekenverzameling.

Links in dit recept:
  1. Lees ook onze eerdere review over Liever Lokaal: http://lekkertafelen.nl/kookboeken-specials/liever-lokaal/
  2. kookboekenweek.nu: http://kookboekenweek.nu/