Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Review: Tosti’s, snel verrassend en gevarieerd

Het boekje Tosti’s, snel verrassend en gevarieerd is een leuk cadeau voor iemand die net op zichzelf gaat wonen en wat inspiratie nodig heeft.

0 795

Review: Tosti’s, snel verrassend en gevarieerd – Er is geen land waar zo veel en vaak brood wordt gegeten als in Nederland, wist je dat er zelfs restaurants bestaan waar alleen maar tosti’s op de menukaart staan?

Wanneer je even geen tijd hebt om te koken of zin hebt in iets lekkers kan een tosti een uitkomst zijn. Brood en beleg is er altijd wel in huis en een tosti is toch net wat anders als een gewone boterham met kaas.

Tosti ham/kaas

Bij een tosti denk je al gauw aan 2 sneetjes witbrood met een plakje ham en een plakje kaas, verwarmd in een tosti-ijzer. Een beetje durfal gebruikt salami of rauwe ham in plaats van de gekookte ham maar dan houdt het vaak al op. Dat er veel meer mogelijk is met een tosti kun je lezen in dit boekje. Er zijn volop hartige variaties, er staan zelfs ook een paar zoete in.


Tosti’s, snel verrassend en gevarieerd.

Het boekje geeft een korte uitleg over welk brood en welke soorten kaas het meest geschikt zijn voor tosti’s. Daarna volgen de recepten. Bij ieder recept wordt kort iets verteld over de betreffende tosti en er worden tips gegeven. De lijst met ingrediënten is kort en de ingrediënten zijn ook makkelijk te verkrijgen, geen gekke dingen dus.

tosti's

Brood

Een tosti hoeft niet altijd gemaakt te zijn van witbrood. Neem eens bruin, volkoren of een heerlijke snee zuurdesembrood. In dit boekje worden niet alleen tosti’s gemaakt van brood maar ook van tortilla’s, pitabroodjes of bijvoorbeeld krentenbollen. Je kan met een tosti dus alle kanten op.

Conclusie

Ben je gek op tosti’s en weet je zelf niet goed hoe je kan combineren en variëren dan is dit een boekje voor jou. Heb je al wat meer ervaring dan is dit boekje geen toevoeging. De prijs van nog geen 10 euro maakt het een leuk boekje om cadeau te geven aan bijvoorbeeld mensen die net op zichzelf gaan wonen en wat inspiratie nodig hebben.

Facts:

Tosti’s, snel verrassend en gevarieerd

Tekst: Machteld Smid

Redactie en productie; Uitgeverij Het Zwarte Schaap

Vormgeving en opmaak: Lianinline Grafisch ontwerp

Uitgeverij: Karakter Uitgevers B.V. Uithoorn

Pagina’s: 75 Hardcover

Uitgave: 2017

ISBN nr. 978 90 452 1213 5

Prijs: 9,99

tosti's

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer