Kookschool; Tips van ervaren thuiskoks

Kookschool – Mam, hoe maak jij die kwarktaart? Oma, hoe kreeg jij die rode kool altijd zo lekker? Herken je deze vragen? Helaas gaat dit steeds meer verloren. Koken en bakken is je hobby, en als dat het niet is, ga je gewoon eten halen. En toch… Zelf koken en bakken is niet alleen lekkerder, het is ook echt gezelliger. Samen aardappels schillen of tuinboontjes doppen. Maak van groenten snijden een yoga momentje. Geniet met elkaar niet alleen van de heerlijke smaken die straks op tafel staan, maar ook van het bereiden van die maaltijd.

Kalfsbouillon

Een lekkere kalfsbouillon? Die trek je zelf. Het kost je een paar uurtjes, maar dan heb je ook de allerlekkerste basis voor soep en saus!

Eieren pellen

Waarom gaat eieren pellen de ene keer moeiteloos en lukt het de andere keer totaal niet. We leggen het uit en geven tips.

Zelf naanbrood bakken

Heb je zin in een keuken experience? Ga eens zelf naanbrood bakken. Dat is makkelijker dan je misschien denkt en zó leuk om te doen.

Gyroskruiden

Het voordeel van het zelf maken van specerijen mengsels is dat je er je eigen smaak aan mee kunt geven. Zo ook bij deze Gyroskruiden.

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten