Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Vis pocheren doe je zo

1 2.262

Pocheren “het langzaam gaar laten worden in vloeistof die tegen de kook aan wordt gehouden” is een prachtige bereidingsmethode voor vele vissoorten.

Verwarm de vloeistof (bijvoorbeeld visbouillon, melk, water, wijn) met diverse kruiden (bijvoorbeeld een bouquet garni, plakjes citroen, verse tuinkruiden). Laat de vis hierin zachtjes trekken, niet koken! De overgebleven vloeistof kan eventueel gebruikt worden voor een vissaus. Pocheren is vooral geschikt voor grote vissen.

Visfilets pocheer je 3-6 minuten en hele vissen hebben 8 tot 10 minuten nodig.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. josé zegt

    zie deze sight voor de eerste keer ….kom beslist terug !!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer