• Team
  • Abonneren
  • Contact
  • Adverteren
  • Privacy
zondag, maart 7, 2021
Plugin Install : Cart Icon need WooCommerce plugin to be installed.
  • Log in
  • Registreren
Lekker Tafelen
  • Weekmenu
  • Recepten
    • Ontbijt en lunch
    • Voorgerecht
    • Bijgerecht
    • Salade
    • Soep
    • Saus
    • Hoofdgerecht
      • Ovenschotel
      • Pannenkoeken
      • Pastagerechten
      • Pizza
      • Quiche
      • Rijstgerechten
      • Spatzle
      • Stamppot
      • Stoofschotel
      • Visgerechten
      • Vleesgerechten
      • Wokken
    • Nagerecht
    • Hapjes
    • Bakken
      • Brood
      • Cake
      • Gebak
      • Hartig
      • High Tea recepten
      • Koekjes
      • Taart
  • Ingrediënten
    • Aardappelen
    • Groenten
    • Fruit
    • Vlees
    • Vis
    • Kaas
    • Zuivel
    • Eieren
  • Kookschool
  • Vers & Lokaal
  • Diversen
    • Abonneren
    • Team
    • Adverteren
Geen resultaten
Bekijk alle resultaten
Lekker Tafelen
  • Weekmenu
  • Recepten
    • Ontbijt en lunch
    • Voorgerecht
    • Bijgerecht
    • Salade
    • Soep
    • Saus
    • Hoofdgerecht
      • Ovenschotel
      • Pannenkoeken
      • Pastagerechten
      • Pizza
      • Quiche
      • Rijstgerechten
      • Spatzle
      • Stamppot
      • Stoofschotel
      • Visgerechten
      • Vleesgerechten
      • Wokken
    • Nagerecht
    • Hapjes
    • Bakken
      • Brood
      • Cake
      • Gebak
      • Hartig
      • High Tea recepten
      • Koekjes
      • Taart
  • Ingrediënten
    • Aardappelen
    • Groenten
    • Fruit
    • Vlees
    • Vis
    • Kaas
    • Zuivel
    • Eieren
  • Kookschool
  • Vers & Lokaal
  • Diversen
    • Abonneren
    • Team
    • Adverteren
Geen resultaten
Bekijk alle resultaten
Lekker Tafelen
Home Horeca

El Borne; Lekker Tapas eten aan de grachten van Utrecht

door Redactie
in Horeca, Nieuws & Opinie
0
0
El Borne; Lekker Tapas eten aan de grachten van Utrecht

El Borne; Lekker Tapas eten aan de grachten van Utrecht – Zomaar stomtoevallig maakte ik kennis met El Borne. Een Tapasrestaurant op een geweldig mooi plekje in Utrecht. Zo’n plekje dat je even moet weten zeg maar. Heb je het eenmaal ontdekt dan kom je er graag nog eens terug. Het restaurant zat dan ook binnen en buiten helemaal vol. Het terras is wat klein, maar dat vergeef je de maker onmiddellijk vanwege het prachtige plekje. Onder grote parasols kun je hier prima je avond vullen terwijl je kijkt op het winkelende publiek, de oude gracht, de oude grachtbrug en ook om je heen zitten mensen gezellig te eten. Het terras van El Borne is op een rij van vier restaurants echt het meest volle terras. Wij vonden het tijd om verder kennis te maken.

Sfeer, kwaliteit en enthousiasme

Je komt bij El Borne echt om tapas te eten. De sfeervolle ambiance leent zich ook uitstekend om lekker lang te tafelen. In de prachtige, smalle en langgerekte kelders langs de Utrechtse gracht is alles gedaan om de mooie Spaanse sfeer neer te zetten. De muziek die ze draaien past hier prima bij maar wordt al snel overstemd door het gezellige geroezemoes van de vele gasten. Na een drankje volgt de kaart al snel en de keuze is reuze. Tapas van alle soorten vlees en vis, en ook als vegetariër kun je er prima terecht. De keuze aan vegetarische tapas is bijzonder ruim te noemen.

El Borne; Tapasrestaurant UtrechtOndanks dat het restaurant overvol zit, en we stiekem kijken of de bediening dit allemaal wel aan gaat kunnen, staat ons tweepersoons portie tapas echt snel op tafel. Enthousiasme van het bedienend personeel en een enthousiaste eigenaar die al even hard mee rent zorgen voor gezamenlijk voor een vlotte bediening. Ook een Spaanse wijn wordt er in een mum van tijd weer bij geserveerd. De tapas zijn in één woord verrukkelijk. Minpuntje was de meloen met serranoham. De ham is heerlijk, maar de meloen is niet rijp. Dit wordt echter al snel overbluft door de andere gerechtjes. Alle gerechtjes zijn stuk voor stuk erg goed op smaak gebracht. De kruiderij en de marinades zijn in balans, en ook over de bijbehorende groenten (paprika, courgette, aubergine met kaas uit de oven) en aardappeltjes zijn we zeer te spreken. De porties zijn echt royaal te noemen. Met z’n tweeën eten we de porties helemaal op maar we hebben dan ook echt goed gegeten.

Niet alleen maar tapas

De menukaart heeft naast tapas ook van alles te bieden voor als je even niet voor tapas komt. Van mixed grill tot een rijk gevulde paëlla, er is veel mogelijk. Ook een verrassingsmenu behoort tot de mogelijkheden en voor de allerkleinsten is er een kindermenu beschikbaar. Wij gaan nog voor een nagerecht. Dit dessert splitsen we op in een creme catalana en een cheesecake met een frambozensaus. Beide zijn ronduit heerlijk!

Genieten

De sfeer, de locatie en de kwaliteit van de gerechten, de service en de zeker aanwezige glimlach van zowel eigenaar als bedienend personeel maken onze avond onvergetelijk. We komen dan ook graag nog eens een avondje lekker tafelen bij El Borne.

Tags: Utrecht
DeelPinTweet

Gerelateerde Artikelen & Recepten

‘Hollands Glorie’ bij restaurant bentinck in amerongen
Nieuws & Opinie

‘Hollands Glorie’ bij Restaurant Bentinck: uniek diner met medaillewinnaars van de wijnkeuring der lage landen

Anna Haen; Lunchen, koken of vergaderen met lokale producten
Lokale producten

Anna Haen; Lunchen, koken of vergaderen met lokale producten

Restaurant Bentinck in Amerongen – Culinair genot op een prachtige landgoed
Horeca

Restaurant Bentinck in Amerongen – Culinair genot op een prachtige landgoed

Popocatepetl – The New Mexican in Town
Horeca

Popocatepetl – The New Mexican in Town

Woerden; Paradijsje voor foodies en cultuursnuivers
Lokale producten

Woerden; Paradijsje voor foodies en cultuursnuivers

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam en mail worden bij ons intern geregistreerd om je reactie te kunnen koppelen. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Uitgelicht

Mango
Specials

Mango; exotisch fruit waar je geen genoeg van krijgt

Mango is fruit waar echt je nooit genoeg van krijgt. Ontdek hier de allerhandigste tips en lekkerste recepten met dit...

Lees verder
Pastinaaksoep

Pastinaaksoep; Drie heerlijke recepten

pastinaak

Pastinaak, inmiddels geen vergeten groente meer!

Nieuwe recepten

Couscous salade met kip en mango
Salade

Couscous salade met kip en mango

Deze couscous salade met kip en mango is een boost voor je zintuigen. Hij ziet er niet alleen lekker uit...

Lees verder
Ovenschotel met eieren en spinazie

Ovenschotel met eieren en spinazie

Scholrolletjes met een vulling van gegrilde paprika

Scholrolletjes met een vulling van gegrilde paprika

Handige kooktips

gyroskruiden
Kookschool

Gyroskruiden

Het voordeel van het zelf maken van specerijen mengsels is dat je er je eigen smaak aan mee kunt geven....

Lees verder
Pitabroodjes of Shoarmabroodjes 5671

Pitabroodjes of Shoarmabroodjes; Zo maak je ze zelf

Ravioli maken benodigheden

Ravioli maken

Aanraders

  • Wat eten we vandaag? Tips voor 7 dagen vers, smaakvol en huisgemaakt eten.
  • Makkelijke ovenschotels boordevol verse ingrediënten
  • Stoofpotten om voor thuis te komen
  • Pastagerechten maar dan écht vers.
  • Verse ingrediënten: Aardappelen, Groenten, Fruit, Vlees, Vis, Kaas, Zuivel, Eieren.
  • Van dit seizoen: Stamppot recepten van klassiek tot lekker modern.
  • Handige kooktips, slimme keukentrucs en interessante wetenswaardigheden.
  • Wij zijn dol op lokale producten. Waarom zou je het van ver halen als we zulke mooie producten gewoon in eigen land hebben.

Zoek een lekker recept

Geen resultaten
Bekijk alle resultaten

Reacties van onze lezers

  • Redactie op Ravigottesaus zelf maken; lekker bij kibbeling!
  • Nettie op Ravigottesaus zelf maken; lekker bij kibbeling!
  • Redactie op Ravigottesaus zelf maken; lekker bij kibbeling!
  • Nettie op Ravigottesaus zelf maken; lekker bij kibbeling!
  • Rutger op Pasta Bolognese
  • Connie Derks op Appel citroen plaatcake; Frisse lekkernij met appels
  • Connie op Vinaigrette ( Dressing op basis van olie )
  • Wim Steinbusch op Vinaigrette ( Dressing op basis van olie )

Abonneer op onze nieuwsbrief








  • Recepten
  • Kookschool
  • Verse ingrediënten
  • Wat eten we vandaag?

© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved

Geen resultaten
Bekijk alle resultaten
  • Weekmenu
  • Recepten
    • Ontbijt en lunch
    • Voorgerecht
    • Bijgerecht
    • Salade
    • Soep
    • Saus
    • Hoofdgerecht
      • Ovenschotel
      • Pannenkoeken
      • Pastagerechten
      • Pizza
      • Quiche
      • Rijstgerechten
      • Spatzle
      • Stamppot
      • Stoofschotel
      • Visgerechten
      • Vleesgerechten
      • Wokken
    • Nagerecht
    • Hapjes
    • Bakken
      • Brood
      • Cake
      • Gebak
      • Hartig
      • High Tea recepten
      • Koekjes
      • Taart
  • Ingrediënten
    • Aardappelen
    • Groenten
    • Fruit
    • Vlees
    • Vis
    • Kaas
    • Zuivel
    • Eieren
  • Kookschool
  • Vers & Lokaal
  • Diversen
    • Abonneren
    • Team
    • Adverteren
  • Log in
  • Schrijf in

© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved

Welkom terug!

Inloggen

Wachtwoord vergeten? Schrijf in

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.
Alle velden zijn verplicht Inloggen

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten

Inloggen