Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

EXKi opent vierde filiaal in Utrecht

EXKi opende op dinsdag 10 april een nieuwe vestiging op het Centraal Station in Utrecht. De vierde vestiging van het uit België afkomstige bedrijf kun je vinden op het nieuwe Horeca Pavilion tussen Utrecht Centraal en Hoog Catharijne.

0 278

EXKi opende op dinsdag 10 april een nieuwe vestiging op het Centraal Station in Utrecht. De vierde vestiging van het uit België afkomstige bedrijf kun je vinden op het nieuwe Horeca Pavilion tussen Utrecht Centraal en Hoog Catharijne. Deze totaal nieuwe plek op station Utrecht biedt een prachtig uitzicht over het station. Je kunt hier ontmoeten, werken en genieten.

EXKi werd door Joep van Haaften naar Nederland gebracht Inmiddels kent EXKI 90 restaurants in 6 landen: Frankrijk, België, Nederland, Luxemburg, Italië en Duitsland.

Bij EXKi kun je terecht voor versbereide en natuurlijke producten om mee te nemen of ter plaatse op te eten, op elk moment van de dag. De vestigingen zijn geopend van 7 tot 21 uur. Ontdek de dagverse, gezonde en lekkere producten bereid op basis van creatieve recepten. Er wordt vooral met verse seizoensgroenten gewerkt, die ook zo veel mogelijk lokaal en biologisch geteeld zijn. Iedere maand staat er een groente in de spotlight en zijn er nieuwe gerechten rondom deze groente te verkrijgen. Naast de wisselende seizoensgroenten verschijnt er twee keer per jaar een geheel nieuwe kaart. Bovendien kiest de formule voor duurzame oplossingen.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer