Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Foodtruck festival Trek – Utrecht

0 938

Foodtruck festival Trek is ook dit jaar weer in Utrecht. 12 t/m 16 mei kunnen Utrechters zich weer helemaal te buiten gaan aan de lekkernijen op dit festival. Hoe leuk is het als dan ook nog het zonnetje een beetje helpt. Muziek, food, een drankje, je vrienden en de zon, het perfecte duo voor wat wij plezier noemen. Zo trokken ook wij dit jaar naar het griftpark in Utrecht. Ook al staat het festival achter grote hekken, vanaf de straat komt de sfeer je direct tegemoet.


Ook lokaal

Los van de sfeer (blader eens door de foto’s dan snap je direct wat ik met sfeer bedoel) vind ik het geweldig om ook een aantal typisch Utrechtse bedrijven tegen te komen op het festival. Zo vind ik er Pickles; de burger- en wijnbar uit Utrecht en er wordt hangop uit Benschop getapt. Het aanbod is echt enorm. Het aanbod aan foodtrucks was wat mij betreft echt beter dan de vorige keer. Het gehele terrein oogt voller maar ook vele malen gezelliger. Het publiek weet op de eerste dag het festival al goed te vinden.

Over Festival Trek

Tientallen mobiele keukens, het lekkerste eten, de leukste live muziek en theatervoorstellingen, dat is het gratis toegankelijke Food Truck Festival TREK – UTRECHT. Lokaal Zang-, muziek en theatertalent krijgt ook dit jaar weer de kans om op de bühne van mijn BurgeRmeesterkamer de sterren van de hemel te spelen en door te breken. Of je nu met vrienden, familie, collega’s of een leuke date gaat, een dagje TREK is een smaak- en sfeervolle middag, avond of dag uit voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt is leuk gezelschap, lekkere trek en een goed humeur.

GAAN DUS!

TREK – UTRECHT – GRIFTPARK
12 t/m 16 mei 2016

Donderdag 16.00 – 23.00 uur
Vrijdag 16.00 – 00.00 uur
Zaterdag 12.00 – 00.00 uur
Zondag 12.00 – 00.00 uur
Maandag 12.00 – 22.00 uur

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer