Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Fudge, de Sensuele verleiding

0 521

Fudge, de meesten kennen het wel. De Nederlandse fudge kenmerkt zich door een harde structuur. Dit is wat de meeste onder fudge verstaan. De Engelse fudge – naar ons idee de echte fudge – daarentegen is veel zachter van structuur. Deze wordt nl. gemaakt van boter waardoor een veel smeuïger effect wordt verkregen.

De fudge verkrijgbaar via Bommels Conserven of één van haar verkooppunten wordt gemaakt door Fudge Kitchen uit Engeland. Een bedrijf dat al meer dan 25 jaar ervaring heeft met het maken van de meest goddelijke fudge. Kenmerkend is dat alles nog met de hand wordt gemaakt op geheel natuurlijke wijze. Een leuke bijkomstigheid is dat mensen met een glutenallergie toch kunnen genieten van fudge. Deze is nl. glutenvrij.

De fudgeblokken zijn verkrijgbaar in kleine blokjes met de luxe uitstraling van een bonbon of in grotere blokken van 85 g voor de echte liefhebber, die niet genoeg heeft aan een klein stukje.

Maar er is meer dan fudge, zo is er ook een drinking fudge als alternatief op de warme chocolademelk. Je verwarmt de melk in de magnetron of in een pannetje. Voeg het zakje drinking fudge toe en je kunt genieten van je drinking fudge, die er weer in tal van smaken verkrijgbaar is. En gezien de zomer, die schittert door afwezigheid, een aanrader om je weer in de goede mood te voelen.

Last but not least fudge sauzen om je desserts of brood mee te verrijken. De echte fudgeverslaafde zal waarschijnlijk kiezen om het potje zo leeg te eten.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer